Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Chiar eu le-am sugerat colegilor să mă voteze”

24.04.2021, 10:15
Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Chiar eu le-am sugerat colegilor să mă voteze”
Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Chiar eu le-am sugerat colegilor să mă voteze”

Albert Oprea este din nou propus pentru eliminare la competiția ”Suervivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Albert Oprea face parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În urma primului joc de imunitate al săptămânii, echipa Războinicilor a pierdut și a fost nevoită să nominalizeze un component pentru eliminarea din concurs.

Cel care a fost propus de colegi pentru eliminarea din competiție este Albert Oprea. De altfel, în ultima perioadă de timp, acesta a tot fost propus pentru eliminare de către coechipieri.

Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mi-am dat seama că eu sunt principalul vinovat”

„Chiar eu le-am sugerat colegilor să mă voteze, că e normal, mai ales din punct de vedere sportiv. Mi-am asumat și mai devreme, am adus cele mai puține puncte. Vedem de acum încolo ce va fi. Dacă am șansa să mai continui, sper să nu mai fiu pe hârtiile alea”, a declarat Albert Oprea, citat de wowbiz.ro.

Albert Oprea a făcut apel la susținătorii săi cerându-le să nu-l mai voteze în competiția ”Survivor România”, pentru că nu merită să fie desemnat favoritul publiclui, dat fiind că nu aduce puncte pe traseu.

”Eu am venit în față și am avut o discuție înainte de meci în ultima vreme am avut multe certuri, reproșuri, vibe-ul prost în echipa. Mi-am dat seama că eu sunt principalul vinovat mai ales din punct de vedere sportiv. Mi-am cerut scuze fiecăruia în parte dacă am greșit cu ceva. În ultimele săptămâni am fost cel mai slab din punct de vedere sportiv. Nu am adus puncte, dar totuși am ieșit favoritul publicului ceea ce mi-a dat responsabilitatea să votez pe altcineva. Nu e corect că în momentul de față să fiu favoritul publicului. Mulțumesc publicului care m-a votat, să nu se înțeleagă greșit. Eu am venit aici să fiu cel mai bun, să ajut echipa. Deocamdată eu nu ajut echipa”, a mai spus concurentul din echipa Războinicilor.

citește și...