Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. ”Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el”

08.12.2021, 15:31
Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. ”Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el”
Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. ”Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el”

Maria Tărchilă, sora regretatului interpreet de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, a făcut acuzații grave la adresa celu care a fost impresarul artistului, Doru Gușman. ”Cu Petrică eram în relații normale, cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el”, a afirmat aceasta.

Impresarul Doru Guşman l-a cunoscut cel mai bine pe Petrică Mâţu Stoian. Artistul locuia în casa soţilor Guşman de 16 ani. La o lună de la despariția interpretului de muzică populară, familia acestuia face dezvăluiri despre relația dintre Petrică Mâțu Stoian și impresarul său, Doru Gușman.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, Maria Tărchilă, a declarat, la emisiunea ”Eclusiv VIP”, de la Prima TV, că doru Gușman i-a controlat viața cântărețului de muzică populară.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. ”Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă”

“I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale, cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, a declarat Maria Tărchilă, potrivit click.ro.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian bănuiește că artistul nu ar fi avut nimic pe numele lui și că tot ce a agonist a ajuns pe mâna familiei impresarului Doru Gușman: “Deocamdată, am deschis succesiunea și a rămas setată pentru ianuarie întâlnirea la doamna notar. Unii spun că nu va fi nimic, alții spun că e o avere. Noi nu urmărim averea nimănui, nici a lui Petrică, dacă va fi ceva, o să-i facem lui pomenile. Și casa, nu știu exact a cui este. Casa din Craiova nu era a lui Petrică și se pare că nici casa de la țară nu era a lui. Se pare că acea casă este pusă pe o firmă. Nu este nimic clar momentan. Acționara din firmă este familia la care Petrică a stat, noi nu am găsit acte care să dovedească cum a stat. Domnul Gușman deține tot ceea ce are Petrică Mîțu Stoian, se pare. Însă nu suntem siguri, așa că așteptăm să verifice notarul”.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor  să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații ulterior.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian a fost condus pe ultimul drum în data de 10 noiembrie. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

citește și...