Niculina Stoican spune ce relație are cu impresarul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Drept dovadă dumnealui a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase”

10.11.2021, 13:53
Niculina Stoican spune ce relație are cu impresarul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Drept dovadă dumnealui a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase”
Niculina Stoican spune ce relație are cu impresarul lui Petrică Mâțu Stoian. ”Drept dovadă dumnealui a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase”

Cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, în vârstă de 50 de ani, a făcut declarații după ce impresarul regretatului artist Petrică Mâțu Stoian a făcut acuzații dure la adresa sa, afirmând că artistul a fost umilit de vedetă și că din cauza acesteia s-ar fi pensionat de la Ansamblul ”maria Rănase” din Craiova. Niculina Stoican a explicat ce relație are cu impresarul lui Petrică Mâțu Stoian.

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Solistul de muzică folclorică va fi înmormântat în costum popular. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian va fi condus pe ultimul drum miercuri, 10 noiembrie. Acesta va fi înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

Impresarul Doru Guşman l-a cunoscut cel mai bine pe Petrică Mâţu Stoian. Artistul locuia în casa soţilor Guşman de 16 ani. Petrică Mâţu Stoian a fost angajat al Ansamblului din Craiova timp de 14 ani și s-a pensionat în vara acestui an. Niculina Stoican este managerul Ansamblului ”Maria Tănase” din Craiova. Doru Gușman a afirmat că Petrică Mâțu Stoian s-ar fi pensionat din cauza Niculinei Stoican, care îl teroriza și îl umilea. Niculina Stoican a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a făcut declarații despre impresarul lui Petrică Mâțu Stoian.  “Bun, dacă el s-a pensionat din cauza mea, cum se poate să fi avut spectacol de “la reverede”, în care noi i-am cântat cu toții “La mulți ani!”, în care a primit de la mine un aranjament cu flori. Nu a existat nicio ceartă și nicio supărare între mine și Petre”, a spus aceasta.

Niculina Stoican spune ce relație are cu impresarul lui Petrică Mâțu Stoian.”Ce face, pentru mine nu are relevanță”

“Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia. Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez”, a declarat Niculina Stoican.

”Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea”, a completat cântăreața de muzică populară.

citește și...