Sora lui chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viața sentimentală a acestuia. ”De data asta este ceva foarte serios și special”

24.08.2021, 15:38
Sora lui chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viața sentimentală a acestuia. ”De data asta este ceva foarte serios și special”
Sora lui chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viața sentimentală a acestuia. ”De data asta este ceva foarte serios și special”

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 49 de ani, este foarte discret când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, sora sa a făcut dezvăluiri din viața sentimentală a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”., afirmând că acesta are o relație. ”De data asta este ceva foarte serios și special”, a spus sora lui chef Cătălin Scărlătescu.

Sora lui chef Cătălin Scărlătescu, Carmen Istrate, a scos la iveală adetalii mai puțin știute din viața sentimentală a juratului de la ”Chefi la cuțite”.

Acesta ar avea o relație cu o femeie care este cu 18 ani mai mică decât el.

Sora lui chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viața sentimentală a acestuia. ”Mi-am dat seama că e ceva serios”

”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (n.r. să fie femeia care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (n.r. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om” , a declarat sora lui chef Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Aceasta a comentat și despre diferența de vârstă dintre fratele său și partenera lui: ”Nu (nr. diferența de vârstă nu contează), vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” cu Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea. În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp.

Câștigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuțite” a afirmat că se bucură că este recunoscută pe stradă după participarea la show-ul culinar. ”Ba chiar m-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare”, a spus ea.

citește și...