Sora Danielei Crudu s-a măritat. Ceremonia a avut loc în Suedia

20.09.2021, 12:15
Sora Danielei Crudu s-a măritat. Ceremonia a avut loc în Suedia
Sora Danielei Crudu s-a măritat. Ceremonia a avut loc în Suedia

Ana Crudu, sora fostei asistente de televiziune Daneila Crudu, a făcut pasul cel mare. Acesta s-a căsătorit zilele trecute cu alesul inimii sale, Adrian Neagu. Evenimentul a avut loc în Suedia. La cel mai important eveniment din viața sa, Ana-Maria Crudu a arătat superb, într-o ținută care i-a puus foarte bine în valoare silueta.

În urmă cu câteva luni, Daniela Crudu a făcut, la emisiunea ”Xtra Night Show”, dezvăluiri și despre sora ei, Ana-Maria Crudu.  Aceasta a dezvăluit că sora ei s-a mutat din țară. ”Sora mea s-a mutat. Nu am cum să spun, că nu mă lasă să spun. Nu mai e în țară, a plecat și m-a lăsat singurică acum, dar mă descurc eu. Nu știu dacă mai vine. S-a mutat în Suedia”, a spus atunci bruneta.

Zilele acestea, Ana-Maria Crudu a a spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă, devenind soția lui Adrian Neagu.

Sora Danielei Crudu s-a măritat. A rătat superb la eveniment

Ana Crudu s-a căsătorit în Suedia cu iubitul ei, Adrian Neagu. Cei doi s-au căsătorit la starea civilă, iar apoi a urmat o mică petrecere cu cele mai apropiate rude ale cuplului.

La eveniment, Ana-Maria Crudu a optat pentru o rochie de culoare bleu, scurtă, care i-a pus în valoare silueta de invidiat și picioarele lungi și tonifiate.

A participat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”

În urmă cu ceva timp,  Ana Maria Crudu a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. A reușit să ajungă în echipa lui Chef Cătălin Scărlătrescu.

„Îmi place foarte mult emisiunea și am vrut să îi cunosc și pe chefi. Și cel mai important am vrut să fiu și eu concurentă, să văd exact cum este, să ai acolo emoții, să fii jurizat, să fii presat de timp și să și gătești și să și apari la televizor – mi se pare cel mai greu”, a declarat ea.

„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a mai spus sora Danielei Crudu.

citește și...