FOTO / Cum arată sora Danielei Crudu la plajă. E belea blonda!

16.08.2020, 10:18
FOTO / Cum arată sora Danielei Crudu la plajă. E belea blonda!
FOTO / Cum arată sora Danielei Crudu la plajă. E belea blonda!

Ana Maria Crudu este varianta blondă a Danielei Crudu. Ana maria Crudu este cel puțin la fel de senzuală precum celebra ei soră.

Ana Maria Crudu este sora fostei asistente de televiziune Daniela Crudu. Cele două seamănă extraordinar de bine, singura diferență dintre ele fiind culoarea părului. la fel ca Daniela, Ana Maria Crudu face senzație pe rețelele de socializare cu fotografiile în care își arată trupul la plajă.

Blonda este bine dotată din punct de vedere fizic și trece cu brio proba costumului de baie.

Sora Danielei Crudu este asaltată de complimente din partea internauților., care o laudă pentru felul în care arată.

Ce spune despre celebra ei soră

Ana Maria Crudu se declara norocoasă că este sora Danielei Crudu.

„Mă simt foarte norocoasă că sunt sora ei. Mă ia cu ea peste tot, îi port toate hainele. Ne înțelegem foarte bine, ne iubim foarte mult. Nu mi-am dorit să fiu la fel de cunoscută ca Daniela”, spunea Abnamaria Crudu într-un interviu.

A participat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”

Ana Maria Crudu a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. A reușit să ajungă în echipa lui Chef Cătălin Scărlătrescu.

„Îmi place foarte mult emisiunea și am vrut să îi cunosc și pe chefi. Și cel mai important am vrut să fiu și eu concurentă, să văd exact cum este, să ai acolo emoții, să fii jurizat, să fii presat de timp și să și gătești și să și apari la televizor – mi se pare cel mai greu”, a declarat ea.

„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a mai spus sora Danielei Crudu.

 

 

citește și...