Amalia Bellantoni, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, dă noi amănunte după ce a fost bătută pe stradă. ”Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu”

13.08.2020, 13:22
Amalia Bellantoni, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, dă noi amănunte după ce a fost bătută pe stradă. ”Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu”
Amalia Bellantoni, fostă concurentă la ”Chefi la cuțite”, dă noi amănunte după ce a fost bătută pe stradă. ” Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu”

Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la show-ul culinar ”Chefi la cuţite”, a fost snopită în bătaie, în plină stradă, de un cuplu. Acesta a dat detalii despre experiențșa cumplită prin care a trecut.

Amalia Bellantoni a fost bătută lângă restaurantul pe care românca și soțul ei italian îl au în Capitală, pe strada Mătăsari.

Fosta concurentă de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a oferit noi amănunte despre experiența terifiantă prin care a trecut.

“Este prima oară când mi se întâmplă aşa ceva. Am mai primit ameninţări în luna decembrie, când avea loc acest show (n.r. ”Chefi la cuţite”), la care eu am participat. Dar ţin să menţionez că nu este prima oară când eu merg într-o televiziune, dar se pare că lumea evoluează în rău.

Ceea ce este foarte urât este faptul că nu ai dreptul la apărare, pentru că tu eşti o femeie şi un bărbat îşi permite să te tragă de păr. Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea”, a declarat Amalia Bellantoni la România TV.

De la ce a pornit scandalul

Amalia Bellantoni a povestit că întregul scandal a început după ce s-a dus la pizerul care lucra la restaurantul ei și al soțului ei și i-a spus să vină mai repede la muncă.

„Era ora de prezentare. În momentul în care m-am dus acolo el era în ușă dezbrăcat până la brâu și în fața lui era o doamnă. Nu i-am văzut fața și i-am spus ”scuză-mă, dar tu până la ora asta nu ai reușit să te îmbraci și să vii la muncă? Adică își bați joc de noi?”. Iar persoana aceasta zice ”Dar ce, tu te crezi mare vedetă să faci chestia asta?”.

Și în momentul acela am luat telefonul. Este un obicei pe care îl am atunci când mă simt amenințată sau că pot fi în pericol, dar nu am avut timp pentru că în timp ce-l căutam mi s-a ridicat capul de către această persoană și am văzut din față cum vine un domn care m-a prins și el de aici, de deasupra capului și împreună au început să mă târască”, a explicat Amalia Bellantoni, potrivit wowbiz.ro.

citește și...