VIDEO / Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public. Artistul și-a surprins iubita la filmările pentru ”Chefi la cuțite”

10.12.2020, 09:40
VIDEO / Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public. Artistul și-a surprins iubita la filmările pentru ”Chefi la cuțite”
VIDEO / Smiley și Gina Pistol, primul săut în public. Artistul și-a surprins iubita la filmările pentru ”Chefi la cuțite”

Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pentru prima oară în văzul tutror. Artiostul și-a surprins iubita și și-a făcut apariția la filmările pentru emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Vedeta de televiziune Gina Pistol și-a aniversat ieri, 9 decembrie, ziua de naștere. A împlinit 39 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei Smiley, care și-a făcut apariția pe pletourile de filmare de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Cu un tort imens în brațe, Smiley a venit să-și sărbătorească iubirta. Gina Pistol a fost extrem de emoționată și a mers la el, i-a dat masca de protecție de pe față și l-a sărutat pasional, în văzul tuturor.

Vezi video aici: https://fb.watch/2hyg_Xo55G/

Gina Pistol, în al treilea trimestru de sarcină

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată.

Aceasta se pregătește să intre în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e „magic”. Trebuie să mă pregătesc!”, a spus Gina Pistol.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

 

Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă.

Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol de curând.

 

citește și...