Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru: ‘Voiam să vă spun că…’

03.10.2020, 19:23
Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru: 'Voiam să vă spun că...'

Aflați în vacanță cu Ștefania și Speak, Gina Pistol și Smiley au filmat un clip în care au dezvăluit că vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ este însărcinată în al doilea trimestru și urmează să aducă pe lume o fetiță.

Video-ul în care Smiley și Gina au recunoscut că vor avea un copil a adunat în doar trei zile 1,5 milioane de vizualizări pe contul său de Youtube, iar fanii le urmăreasc activitatea de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a recunoscut că este gravidă

În prezent, viitorii părinți se află în Grecia, acolo unde se bucură de soare și vremea frumoasă. În plus, Gina Pistol nu-și mai ascunde burtica de gravidă. Ea și-a expus formele în toată splendoarea, la malul mării. Îmbrăcată într-o rochie albastră cu floricele, blondina le-a arătat prietenilor virtuali cât de mult i-a crescut burtica.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol) pe

Mai mult de atât, Gina Pistol a dezvăluit că se confruntă cu unele probleme în timpul sarcinii, și anume retenția de apă.

‘Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”. În timpul mărturisirilor, iubita lui Smiley a subliniat că nu își dorește să ia anumite suplimente sau ceaiuri’, a spus vedeta într-o filmare pe Instagram Stories.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Vedeta a explicat că se simțea tot mai obosită, însă s-a gândit că a filmat prea mult. În realitate, însă, era gravidă. A preferat să țină sarcina secretă pentru că a așteptat să treacă de primul trimestru, încât să poată da vestea fără emoții că se va întâmpla ceva rău cu bebelușul. Gina Pistol și Smiley au mărturisit că vor avea o fetiță.

‘Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată.

Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă. Vrem să numim fetița… Regina (glumește) – a declarat Gina. Eu am avut o perioadă tare dificilă, de-aia nu mi-am anunțat nici părinții. Când cei din presă au aflat încă nu depășisem acea perioadă grea, aveam două luni, două luni și jumătate de sarcină, atunci’, a mai spus Gina.

citește și...