Gina Pistol își serbează ziua de naștere. ”Am plâns toată dimineața”

09.12.2020, 13:36
Gina Pistol își serbează ziua de naștere. ”Am plâns toată dimineața”
Gina Pistol își serbează ziua de naștere. ”Am plâns toată dimineața”

În data de 9 decembrie, Gina Pistol își aniversează ziua de naștere. Prezentatoarea de televiziune împlinește 39 de ani.

Zi plină de emoție pentru vedeta de televiziune Gina Pistol, care își aniversează ziua de naștere. La împlinirea a 39 de ani, blonda a avut parte de surprize care au emoționat-o până la lacrimi.

Prezentatoarea TV a dezvăluit pe contul ei de Instagram ce surpriză emoționantă i-a pregătit Smiley, iubitul ei. „Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat Parfum de femeie, superbul tango, vals. Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a spus Gina Pistol, citată de revista Elle.

Gina Pistol, în al treilea trimestru de sarcină

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată.

Aceasta se pregătește să intre în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e „magic”. Trebuie să mă pregătesc!”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, crescută de bunica ei

Potrivit a1.ro, Gina Pistol nu a avut o copilărie ușoară, fiind mai mult în grija bunicii.

De altfel, bunica ei a dat câteva detalii despre acele vremuri într-un interviu.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a spus bunica vedetei.

citește și...