Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Smiley i-a făcut-o Ginei Pistol. A spus exact ce simte pentru cea care îl va face tătic

29.09.2020, 09:06
Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Smiley i-a făcut-o Ginei Pistol. A spus exact ce simte pentru cea care îl va face tătic
Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care Smiley i-a făcut-o Ginei Pistol. A spus exact ce simte pentru cea care îl va face tătic

Smiley i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei sale, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, care urmează să-l facă tătic pentru prima oară.

Smiley este în culmea fericirii. Gina Pistol urmează să-l facă tătic pentru prima oară. Pe contul său de socializare, Smiley a publicat o fotografie în care apare alături de iubita lui. Cei doi stau pe o bancă, iar Smiley o privește cu toată dragostea pe iubita lui. Fotografia este însoțită de un mesaj atipic, dar care spune tot despre sentimentele pe care artistul le are pentru cea care îi este parteneră de viață. În descrierea fotografiei, Smiley a postat definiția verbului a adora.

A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, a postat el.

Postarea lui Smiley a adunat aproape 60.000 de aprecieri din partea internauților și numeroase comentarii, care mai de care mai frumoase.

”Privirea ta face cât o mie de cuvinte”, ”Și ea îl privește la fel, în plus când îl îmbrățișlează e adorabilă”, ”Sunt atât de rare asemenea persoane ca tine, care iubesc, respectă, divinizează, adoră persoana de lângă ei”, ”Adorabili sunteți amândoi, dragilor, și așa va fi și minunea care își face loc în viața voastră”, ”Se citesc iubirea și fericirea pe chipurile voastre”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Smiley și Gina Pistol în mediul online.

Speak a publicat prima fotografie cu Gina Pistol însărcinată

Potrivit spynews.ro, Speak a plecat în vacanță alături de Smiley și Ștefania, dar și de Gina Pistol.

Speak a făcut publice primele imagini în care Ginei Pistol i se vede burtica de gravidă.  Prezentatoarea de televiziune poartă o rochie vaporoasă, însă se observă foarte bine sarcina.

Ce spune Pavel Bartoș despre faptul că Smiley urmează să devină tătic

Pavel Bartoș prezintă la Pro TV emisiunea ”Vocea României”, dar și ”Românii au talent”, proiect unde îl are coleg de prezentare pe Smiley. Actorul  a vorbit, într-un interviu pentru click.ro, despre faptul că Smiley urmează să devină tătic pentru prima oară.

”Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul.

Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a declarat Pavel Bartoș.

 

citește și...