Smiley lămurește lucrurile. ”Aș vrea să aflați asta de la mine”

20.08.2020, 09:58
Smiley lămurește lucrurile. ”Aș vrea să aflați asta de la mine”
Smiley lămurește lucrurile. ”Aș vrea să aflați asta de la mine”

Smiley a fost amendat pentru depășirea vitezei legale pe autostradă. Imediat după incident, artistul le-a transmis un mesaj fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Smiley a pățit-o. Artistul a fost prins de poliție conducând cu viteză peste limita legală pe autostradă. Aceste a fost testat și antidrog, rezultatul fiind negativ. Cântărețul și-a luat amendă pentru depășirea vitezei legale.

Smiley le-a povestit fanilor săi exact ce s-a întâmplat.

”Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteză legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a transmis Smiley.

Mesajul amuzant al MAI după incident

După ce Smiley a fost prins conducând cu viteză pe autostradă și și-a luat amendă, reprezentanții Ministerului de Interne au transmis un mesaj amuzant pe contul de Facebook.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, au scris reprezentanții MAI pe contul oficial de Facebook, potrivit protv.ro.

Cel mai dureros moment din viața lui Smiley

Cântărețul Smiley a dezvăluit că unul dintre cele mai grele momente din viața sa a fost cel în care mama sa i-a spus că tatăl său nu se simțea prea bine.

”Dacă stau să mă gândesc, niciodată n-a fost numai bine sau numai greu, când stăteam prost cu banii, stăteam bine cu distracția și cu prietenii, când stăteam bine cu proiectele, stăteam prost cu timpul, când îmi era bine cu dragostea, ceva nu se lega cum voiam cu profesia și tot așa, că așa e în viață. Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța.

Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva. Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a declarat artistul recent.

citește și...