FOTO. Smiley, amendat de Poliție în drum spre mare! Cum a încercat Gina Pistol să își ascundă burtica de gravidă

19.08.2020, 16:41
FOTO. Smiley, amendat de Poliție în drum spre mare! Cum a încercat Gina Pistol să își ascundă burtica de gravidă
Smiley, amendat de Poliție în drum spre mare! Cum a încercat Gina Pistol să își ascundă burtica de gravidă

Miercuri, 19 august, Smiley a fost oprit de Poliție în drum spre mare! Celebrul solist conducea cu o viteză prea mare și a fost amendat de oamenii legii în timpul unei razii pe Autostrada Soarelui.

Smiley a fost de acord cu acțiunea Poliției Rutiere și nu a ripostat când a fost testat cu aparatele etilotest si drugtest. Pentru că avea o viteză de 153 de kilometri la oră, el a primit o amendă de 580 de lei, scrie Digi24.

Gina Pistol a încercat să își ascundă burtica de gravidă

Artistul nu se afla singur în mașină, ci alături de iubita lui, Gina Pistol, despre care s-a speculat că ar fi însărcinată în trei luni, potrivit informațiilor obținute de Ciao.ro.

De asemenea, în momentul în care partenerul ei a fost oprit pe dreapta, Gina Pistol nu a lăsat deloc să i se vadă burta, ci a ținut tot timpul mâna la abdomen, semn că speculațiile privind o posibilă sarcină încep să prindă contur.

Surse din anturajul celor doi au declarat că prezentatoarea tv va naște peste doar șase luni. Până atunci, Gina Pistol preferă să își țină sarcina ascunsă.

Ce spun apropiații cuplului

‘Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină’, au mărturisit apropiații cuplului pentru sursa citată mai sus.

citește și...