Smiley i-a scris lui Jerry Seinfeld. ”I-am zis că…”

15.07.2020, 11:23
Smiley i-a scris lui Jerry Seinfeld. ”I-am zis că...”
Smiley i-a scris lui Jerry Seinfeld. ”I-am zis că...”

Smiley a făcut dezvăluiri într-un interviu. Artistul a mărturisit că în urmă cu ceva timp i-a scris celebruluyi actor american Jerry Seinfeld.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro, Smiley a scos la iveală un detaliu mai puțin cunoscut din viața sa. Acesta a dezvăluit că i-a scris renumitului star Jerry Seinfeld pentru a-l ruga să îi ascultge o piesă.  Însă actorul nu i-a răspuns.

“I-am scris lui Jerry Seinfeld. Când am făcut piesa Song About Nothing, i-am scris și i-am zis că l-am urmărit de mic, îi știu serialul și, pentru că el a scris un sitcom intitulat About Nothing, eu am făcut o piesă și i-am dat să o asculte. Nu mi-a răspuns”, a declarat Smiley.

Jerry Seinfeld, în vârstă de 66 de ani,  este un actor, scenograf și producător de film american. S-a născut în Brooklyn, New York, într-o familie de evrei. Jerry Seinfeld este un comic de tip „observator”, comedia sa bazându-se pe observații de multe ori evidente din viața cotidiană. Faima i-a fost adusă de sitcom-ul Seinfeld, în care l-a interpretat pe Jerry Seinfeld, o caricatură a propriei sale persoane, rol pentru care a fost răsplătit cu Globul de aur în 1994.

Smiley, despre aparițiile cu iubita din ultima perioadă

În ultima perioadă de timp, de când a început pandemia de coronavirus, Smiley a tot apărut, în diverse live-uri pe rețelele de socializare, alături de actuala sa parteneră, Gina Pistol.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat Smiley.

citește și...