FOTO. Tatăl și sora lui Costin Mărculescu, devastați de durere lângă sicriul actorului

13.06.2020, 13:52
FOTO. Tatăl și sora lui Costin Mărculescu, devastați de durere lângă sicriul actorului
Tatăl și sora lui Costin Mărculescu, devastați de durere lângă sicriul actorului

Doliu imens în showbiz! Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 iunie, de familie și prieteni.

Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Reînvierea din Capitală, iar la funeralii au luat parte mai multe persoane publice, care au venit încă de la primele ore ale dimineții cu flori și lumânări. De la înmormântare nu a lipsit nici Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor. El își va dormi somnul de veci alături de mama și bunica lui.

La slujba de la capela Bisericii Sfântul Gheorghe oamenii s-au înghesuit să își ia la revedere de la Costin Mărculescu și nu au mai respectat distanțarea socială.

Familia lui Costin Mărculescu, devastată de pierderea acestuia

Singurele rude ale lui Costin Mărculescu, tatăl și sora, au venit să îl conducă pe ultimul drum. De altfel, cumnatul actorului s-a ocupat de toate cele necesare pentru înmormântare.

 

Cei mai afectați de moartea lui au fost tatăl și sora lui Costin Mărculescu. Aceștia au fost îngenunchiați de durere în fața sicriului său, de care s-au despărțit cu greu. Bietul bătrân abia dacă a avut puterea să se mai ridice de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său.

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct. El a fost găsit decedat în propria casă, după mai multe zile.

Nu se mai descurca cu banii

Costin Mărculescu a decedat cu doar câteva zile înainte de a împlini 51 de ani. Prietenii știau că avea probleme mari financiare, după ce își pierduse toată averea.

‘Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se intampla.

Se ştie faptul că era depsresiv în ultima perioadă nu este o surpriză sau un lucru necunoscut fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care intodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte “Bomba cu fitil aprins” şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru’, a declarat o prietenă a lui, scrie stirileprotv.ro.

citește și...