Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, în juriu, la ”Românii au talent”

11.11.2020, 13:02
Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, în juriu, la ”Românii au talent”
Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, în juriu, la ”Românii au talent”

Filmările pentru preselecţiile sezonului 11 din “Românii au talent” s-au încheiat, iar emisiunea de la PRO TV vine cu mari schimbări.

După ce Andi Moisescu a aflat că este infectat cu noul coronavirus, acesta a fost înlocuit la masa juraților de la ”Românii au talent” cu Smiley, cel care este și prezentatorul emisiunii, alături de Pavel Bartoș. Decizia a fost luată de producătorii emisiunii, care l-au pus pe Smiley alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu, potrivit click.ro.

În plus, au avut loc noi schimbări în emisiune, căci s-a renunţat la public, iar în spatele juraţilor există un panou cu leduri şi imagini pe nişte ecrane.

Alexandra Dinu, noul jurat de la emisiunea ”Românii au talent”

Noul sezon al emisiunii ”Românii au talent a venit și cu alte modificări. Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre, care revenise la show-ul de la Pro TV în anul 2018.  De curând, Alexandra Dinu a făcut declarații despre propunerea de a face parte din juriul ”Românii au talent”. Ea a mărturisit că a primit propunerea după dispariția bunicii sale, care era mare admiratoare a show-ului respectiv.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu s-a lansat în televiziune în anul 1999 la postul public. La scurt timp, aceasta a început o carieră în actorie. În plan personal, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu în perioada 2001-2003. Împreună cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu are un fiu pe nume Mario, care azi are 18 ani. În prezent, Alexandra Dinu locuiește în Italia.

citește și...