Alexandra Dinu, apariție rară la TV. Ce a spus despre fiul ei și al lui Adrian Mutu

26.08.2020, 11:06
Alexandra Dinu, apariție rară la TV. Ce a spus despre fiul ei și al lui Adrian Mutu
Alexandra Dinu, apariție rară la TV. Ce a spus despre fiul ei și al lui Adrian Mutu

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, a avut o apariție rară la TV, la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Alexandra a intrat în direct în cadrul emisiunii ”La Măruță”, ocazie cu care a vorbit despre fiul său, Mario.

Tânărul împlinește 18 ani în cateva zile, iar în prezent se află în România. Vedeta a povestit că Mario se gândește și la varianta de a se muta în țară, iar dacă acesta va decide asta, a mărturisit că îi va fi alături.

”A fost de câteva ori în țară în această vară. Îi place extrem de mult în România. Rădăcinile lui acolo sunt. S-a gândit să se mute aici, are o parte din familie în România, e o alternativă. Dacă se întâmplă asta o să fiu și eu mult mai mult pe acolo”, a declarat Alexandra Dinu.

”Nici mie nu îmi vine să cred cât a crescut. Mă uit la el și spun: ”Doamne, cum a zburat timpul”. Adolescența a fost grea…”, a adăugat vedeta.

”Mario mai are un an de liceu. Să vedem ce o să vrea să studieze. Să vedem ce alege”, a adăugat ea.


Ce spune despre proiectele ei


Alexandra Dinu a vorbit și despre proiectele pe care le are.

”Eram implicată în proiecte în Italia, dar a fost mai complicată perioada asta, a trebuit să ne oprim, însă acum începe să se reia totul. Sper să se realizeze un proiect important, la care țin foarte mult. E ceva ce mi-ar plăcea foarte mult să fac. Să vedem”, a declarat Alexandra Dinu.

Adrian Mutu, la a treia căsnicie

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Alexandra Mutu, prima soție a fostului fotbalist, a locuit mulți ani în Italia, acolo unde și-a făcut o carieră ca actriță, iar ulterior s-a mutat în Statele Unite. În luna ianuarie a acestui an, Alexandra Dinu a împlinit 39 de ani.

citește și...