Andi Moisescu are coronavirus! Ce se va întâmpla cu filmările emisiunii ‘Românii au talent’

31.10.2020, 20:12
Andi Moisescu are coronavirus! Ce se va întâmpla cu filmările emisiunii 'Românii au talent'
Andi Moisescu are coronavirus! Ce se va întâmpla cu filmările emisiunii 'Românii au talent'

Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus! Soțul Andei Moisescu a primit vestea tristă chiar înainte de a începe cea de-a șasea zi de audiții la ‘Românii au talent’.

‘La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu, citat de Știrile ProTV.

Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Cu toate că fostul prezentatorul a fost confirmat cu COVID-19, filmările pentru ‘Românii au talent’ vor continua. În prezent, Andi Moisescu s-a autoizolat la domiciliu și ține cont de recomandările medicilor.

Ce a făcut Andi Moisescu în pandemie

Andi Moisescu realizează emisiunea ”Apropo TV”, de la Po TV. În perioada de izolare la domiciliu, Andi Moisescu și-a trimis toată echipa acasă, astfel că a muncit singur, după cum a declarat într-un interviu pentru Click!

‘Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de „Apropo TV” de la un capăt la altul.

Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune’, a declarat Andi Moisescu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...