Mihai Petre, înlocuit de Alexandra Dinu la emisiunea ‘Românii au talent’. Anunțul făcut de coregraf

09.10.2020, 16:07
Mihai Petre, înlocuit de Alexandra Dinu la emisiunea 'Românii au talent'. Anunțul făcut de coregraf
Mihai Petre, înlocuit de Alexandra Dinu la emisiunea 'Românii au talent'. Anunțul făcut de coregraf

Toamna a venit cu noi schimbări pentru anumite emisiuni care urmează să revină la tv! Show-ul ‘Românii au talent’ revine la PRO TV cu unele modificări la componența juriului. Mihai Petre nu va mai face parte din juriul ‘Românii au talent’, în sezonul 11. Pe pagina lui de Instagram, coregraful și-a anunțat fanii că nu îl vor mai vedea la PRO TV.

Mihai Petre nu va mai fi în juriul ‘Românii au talent’

‘Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă vă mai găsi la masa juriului. Experiența Romanii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică’, a scris dansatorul profesionist, pe rețelele de socializare.

În urmă cu doi ani, Mihai Petre a fost cel care a înlocuit-o Mihaela Rădulescu la masa juriului după ce prezentatoarea a decis să se ocupe de alte proiecte la PRO TV.

Acum, Mihai Petre a cedat scaunul de jurat Alexandrei Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. Aceasta revine pe micile ecrane din România, după ce vreme de mai bine de 14 ani și-a consolidat cariera de actriță în Italia.

‘Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!’, a declarat Alexandra Dinu.

Ce salariu avea Mihai Petre la ‘Românii au talent’!

Cu toate că se întorsese din nou pe post, salariul lui Mihai Petre nu era atât de mare pe cât credea toată lumea. În urmă cu câțiva ani, el fusese înlocuit cu Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco este considerată una dintre cele mai bine plătite vedete ale show-ului de talente, fiind recompensată cu suma de 250 de mii de euro, pe sezon.

Spre deosebire de Mihaela, Mihai Petre încasa la ‘Românii au talent’ suma de 30.000 de euro, pentru fiecare sezon.

citește și...