Situația stânjenitoare prin care a trecut Emily Burghelea pe platourile de filmare. ”Mi-a fugit pământul de sub picioare”

02.09.2022, 15:16
Situația stânjenitoare prin care a trecut Emily Burghelea pe platourile de filmare. ”Mi-a fugit pământul de sub picioare”
Situația stânjenitoare prin care a trecut Emily Burghelea pe platoruirle de filmare

Emily Burghelea este cea care prezintă, alături de Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Blonda a dezvăluit, prin ce moment stânjenitor a trecut la filmările pentrru emisiune. ”Mi-a fugit pământul de sub picioare”, a mărturisit Emily Burghelea.

Emily Burghelea este cunoscută publicului telespectator de la diverse emisiuni de televiziune. Emily Burghelea a decis, în vara anului 2020, să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la acea vreme la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri, legate de Vulpița și Viorel, nu se spun în show.

În prezent, Emily Burghelea moderează, alături de Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin, emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. În plan personal, Emily Burghelea este căsătorrită și are o fetiță. Aceasta a dezvăluit de curând că este însărcinată pentru a doua oară.

Situația stânjenitoare prin care a trecut Emily Burghelea pe platourile de filmare.  ”Nu aveam sutien pe mine și nu aveam sutien nici la mine”

Emily Burghelea a dezvăluit, pentru revista Unica, prin ce a trecut la filmările la emisiunea ”Vorbește lumea”: ”Am trecut prin multe de când a început noul sezon Vorbește Lumea, mi s-a făcut rău în direct și așa am aflat că sunt însărcinată, am rămas fără prompter și a trebuit să improvizez, am învățat să jonglăm cu micile încercări provocatoare și să le transformăm cu ajutorul prezenței de spirit în evenimente amuzante, plăcute, și interesante pentru cei ce privesc emisiunea!”.

”15 minute până la live, Emily îmbrăcată, aranjată, coafată, se duce ca o prințesă să se cableze, o ajută colegii de la sunet și este gata de direct! 10 minute până începe emisiunea…..Mă simțeam atât de bine îmbrăcată în ziua aceea, abia așteptam să văd cum se vede ținuta pe ecrane! Când am ajuns în lumina reflectoarelor am avut o surpriză, rochița mea era mult mai transparentă decât în culise iar prin ea se zărea… tot! Nu aveam sutien pe mine și nu aveam sutien nici la mine, iar când am realizat asta m-am panicat instant mai ales pentru că fetele din producție mi-au spus de mai multe ori că acest articol vestimentar trebuie să fie nelipsit…. Mi-a fugit pământul de sub picioare, m-am uitat la Majda și i-am spus AJUTOR! 7 minute până la live…. Majda alerga pe scări către cabina de probă, eu trăgeam de fermoarul rochiei și o urmam întocmai, a început o ploaie cu haine pentru că imediat cum a ajuns în cabină Majda a început să scormonească într-o valiză ca să găsească un sutien…. Și l-a găsit! Mi l-a dat… și ne-am întors la timp în platou pentru a le spune bună dimineața telespectatorilor! Un moment memorabil pentru mine!”, a mai povestit ea.

citește și...