Cum o umilea Mirela Vaida pe Emily Burghelea, la tv. Detalii uluitoare din culisele emisiunii ‘Acces Direct’

16.06.2020, 12:16
Cum o umilea Mirela Vaida pe Emily Burghelea, la tv. Detalii uluitoare din culisele emisiunii 'Acces Direct'
Cum o umilea Mirela Vaida pe Emily Burghelea, la tv. Detalii uluitoare din culisele emisiunii 'Acces Direct'

Luni seară, 15 iunie, telespectatorii emisiunii ‘Acess Direct’ au avut parte de un șoc din partea asistentei, Emily Burghelea. Tânăra a izbucnit în lacrimi și a anunțat că își dă demisia de la Antena 1, mărturisind că nu mai suportă să vadă cum este promovată violența la tv.

Dezvăluirile tinerei au pornit de la protagoniștii Viorel și Veronica Stegaru, doi soți originari din satul Blăgești, care sunt prezenți mereu în platoul emisiunii ‘Acess Direct’.

Emily Burghelea i-a luat apărarea Vulpiței

Emily Burghelea a răbufnit și a spus că Viorel își agresează fizic soția, iar staff-ul de la Antena 1 ar fi știut de acest lucru. În plus, ea a precizat că nimeni nu a luat-o atitudine până acum doar pentru a păstra raitingul.

Imediat a intervenit și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ‘Acess Direct’, care a încercat să o facă pe Emily să tacă. Deși la tv există o relație frumoasă între Mirela Vaida și Emily Burghelea, în realitate, lucrurile ar sta altfel.

În urmă cu ceva vreme, blondina a apărut îmbrăcată, în direct, într-o ținută reciclabilă, confecționată din saci menajeri. Atunci, Mirela Vaida a făcut-o de râs în emisiune.

Ce relație avea Mirela Vaida cu Emily

‘Îmi foșnește ceva, îmi tot foșnește….și când mă uit, ce să văd? Un sac manejar cu un cap în el. Și când mă uit, Emilia a noastră. Foarte tare…Te rog, dă-ne mai multe detalii. De câți cilindri este?’, i-a zis Mirela lui Emily.

La câteva ore de când și-a anunțat demisia, Emily Burghelea a povestit pe contul său de Youtube de ce a recurs la un asemenea gest.

‘Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format.

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac.

Nu pot să tac atunci când cineva vine la mine și se plânge și îmi spune că sunt singura scăpare, singura soluție, singura persoană care poate să o ajute, căci restul se fac că plouă. Nu e ca și cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau să intru ăn detalii acum, am o mulțime de stări în momentul ăsta. Nu vreau să fiu nevoită să spun mai mult, pentru că e nasol’, a spus Emily Burghelea, în vlog.

citește și...