Emily Burghelea, toate detaliile despre nuntă și botez! Când se va căsători religios cu tatăl fiicei sale

02.08.2021, 13:49
Emily Burghelea, toate detaliile despre nuntă și botez! Când se va căsători religios cu tatăl fiicei sale
Emily Burghelea, toate detaliile despre nuntă și botez! Când se va căsători religios cu tatăl fiicei sale

Emily Burghelea a dat toate detaliile despre nuntă și botezul fiicei sale. Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ se pregătește să îmbrace rochia de mireasă și să o creștineze pe cea mică. Anul trecut, blondina s-a cununat civil cu Andrei. 

Emily Burghelea a dezvăluit că fetița ei va fi domnișoară de onoare la cununia religioasă. Cele două evenimente importante vor avea loc în septembrie.

Emily Burghelea se pregătește de nuntă și botez

‘În septembrie va avea loc cea mai importantă zi din viața noastră! Vom face atât botezul, cât și cununia la biserică. Deși am făcut atât logodna, cât și cununia civilă, nu am reușit să ne bucurăm cu adevărat de acele momente din cauza pandemiei. La logodnă am avut voie să intrăm în biserica doar cu nașii. Nu am avut alături nici familia, nici prietenii, pe nimeni în afara de nași.

A fost extrem de dureros pentru mine să fiu îmbrăcată în rochie albă și să nu îmi pot îmbrățișa mama… Vrem ca ziua în care facem nunta și botezul să fie cu totul specială! Am organizat o petrecere restrânsă, afară, la piscină, cu tematica Fairytale’, a declarat vedeta pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie la tv

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”.

Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. Andrei a povestit că a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei”, a povestit partenerul de viață al lui Emily Burghelea, la tv.

citește și...