Emily Burghelea, dată afară de la ‘Acces Direct’! De la ce a pornit discuția aprinsă cu Mirela Vaida, în direct

16.06.2020, 00:11
Emily Burghelea, dată afară de la 'Acces Direct'! De la ce a pornit discuția aprinsă cu Mirela Vaida, în direct
Emily Burghelea, dată afară de la 'Acces Direct'! De la ce a pornit discuția aprinsă cu Mirela Vaida, în direct/ foto: captura video

Scene șocante în emisiunea ‘Acces Direct’, de la Antena 1, luni (15 iunie)! Asistenta show-ului, Emily Burghelea, a anunțat în direct că își dă demisia, după ce a avut o discuție aprinsă cu prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

La finalul emisiunii, tânăra a răbufnit și a mărturisit că nu mai poate suporta să vadă cum Veronica, alias Vulpița, este agresată de Viorel Stegaru, iar staff-ul de la ‘Acces Direct’ știe de acest lucru. Aceste mărturisiri se pare că au costat-o locul de muncă.

Emily Burghelea, declarații șocante în direct

Emily Burghelea a declarat, cu ochii în lacrimi, că i se pare revoltător că nimeni nu ia nicio atitudine în ceea ce privește agresiunile lui Viorel asupra soției sale.

Blondina i-a demascat astfel pe producătorii emisiunii și a lăsat să se înțeleagă că știau ce se întâmplă între cei doi soți, dar nu au difuzat asta pe post.

‘Mirela, tu șii că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, deci chiar nu pot. Mie îmi este foarte milă de ea. Vreau să iau la mine acasă, să stea la mine’, a spus Emily Burghelea, în timp ce plângea.

A avut o discuție aprinsă cu Mirela Vaida

Emily Burghelea nu a mai apucat să continue dezvăluirile, pentru că a fost oprită de Mirela Vaida. Prezentatoarea tv a încercat să o oprească să mai dezvăluie și alte secrete din culise.

‘O agresează? Ai luat-o la tine și știm foarte bine’, a ironizat-o Mirela Boureanu Vaida pe Emily.

În cele din urmă, șefii de la Antena 1 au decis să o dea afară pe tânără, după cum a mărturisit Mirela Vaida pe contul ei de Instagram. Prezentatoarea tv a fost pusă la zid de fani după ce Emily Burghelea a decis să plece din emisiune.

‘Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, a scris Mirela Boureanu Vaida le-a răspuns fanilor virtuali, după care și-a oprit comentariile de pe Instagram.

‘Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata’

Pe rețelele de socializare, Emily Burghelea a postat un mesaj dur, în care a povestit de ce a ales să nu mai apară în emisiunea ‘Acces Direct’.

‘Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei.

Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!’, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

citește și...