Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la ”Survivor”. ”Voia să se combine cu mine”

22.07.2021, 15:53
Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la ”Survivor”. ”Voia să se combine cu mine”
Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la ”Survivor”. ”Voia să se combine cu mine”

Sindy, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, a făcut dezvăluiri neașteptate despre unul dintre colegii săi din echipa Războinicilor, și anume Albert Oprea. Acesta a afirmat că, pe durata participării lor la concursul din Republica Dominicană, Albert Oprea a încercat să aibă o relație cu ea.

Sindy a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Sindy a fost eliminată din competiția ”Survivor România” în urma consiliului din data de 2 mai 2021. Albert Oprea este și el unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale.

Sindy a dezvăluit că Albert Oprea a vrut să formeze un cuplu cu ea. Aceasta a afirmat că a simțit că Albert Oprea a plăcut-o, însă ea i-a dat de înțeles că nu își dorește decât o relație de prietenie.

Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la ”Survivor”.  ”I-am dat de înțeles că eu nu îl plac”

 

„Noi ne-am inteles bine, este foarte inteligent, gandeste tot timpul si asta mi-am dat eu seama dupa privire. Stiam eu ca gandeste tot timpul. Dar, daca ma intrebati daca m-as cupla cu el sau daca ma atrage fizic, nu este genul meu. Nu a fost nimic intre noi, doar o relatie de prietenie, ne-am inteles foarte bine. Eu cred că mă plăcea si voia să se combine cu mine. La început, cand am intrat eu in competitie, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat si la față foarte mult. Cand ma uitam de acasa, la televizor, era drăguțel”, a declarat Sindy pentru wowbiz.ro.

”Mie imi plac bărbatii mai inalti totusi. Nu m-am simtit atrasă de el, dar simteam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de inteles că eu nu îl plac. Prima data cand am ajuns acolo mi-a spus „Sindy, eu ti-am făcut patul deja langa mine” și eu i-am spus „Multumesc, Albert, esti foarte dragut si de treaba”. Și dupa m-am mutat langa fete, am vrut să dorm lângă fete”, a adăugat fosta concurentă de la ”Survivor România”.

citește și...