Sindy a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am avut o presimțire”

03.05.2021, 09:50
Sindy a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am avut o presimțire”
Sindy a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am avut o presimțire”

Sindy din echipa Războinicilor a fost eliminată de la emisiunea ”Survivor România”.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut ambele jocuri de imunitate, astfel că pentru eliminare au fost nominalizați Albert Oprea și Maria Chițu. În urma voturilor primite de la telespectatori, favoriți au fost desemnați Maria Chițu, Albert Oprea și Andrei. În urma acestor voturi, cei  care au fost propuși pentru eliminarea din competiția de la Kanal D au fost Marius, Sorin și Sindy. Aceasta a fost cea care a părăsit competiția.

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit mult să ajung la această competiție. O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă. Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos. Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică. Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea.. Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă”, a declarat Sindy după eliminarea din competiție, potrivit wowbiz.ro.

Cele mai grele momente din viața lui Sindy


Într-un interviu pentru revista Viva, Sindy a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

În urmă cu doi ani, aceasta a trecut prin două operații.

”Perioada când am avut două operații, în urmă cu doi ani. M-a afectat și fizic, și psihic, am pierdut 15 kilograme, nu puteam să mănânc, o lună am stat internată în spital. Avem dureri abdominale foarte mari, doctorii nu știau ce problemă am. Se inflamase apendicele, am făcut peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, aveam din nou dureri, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia. Am avut o presimțire că nu este acest diagnostic, nu am fost la operație, am mai fost la un medic, care a descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. A urmat o altă operație, am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic date de un medic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă, ajunsesem la 45 de kilograme la 1,65 m”, a povestit Sindy.

citește și...