Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA. ”Exagerează mult”

23.11.2021, 13:28
Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA. ”Exagerează mult”
Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA. ”Exagerează mult”

Simona Sensual, pe numele său real Simona Cristina Suhoi, este foc și pară pe Cătălin Măruță. Simona Sensual, în vârstă de 38 de ani, a decis să îi facă reclamație la CNA prezentatatorului de la postul de televiziune  Pro TV. Aceasta a explicat și care sunt motivele pentru care a hotărât să facă acest lucru.

În urmă cu ani, Simona Sensual era cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, dar și pentru relația tumultuoasă, presărată cu scandaluri, pe care a avut-o cu interlopul Nicu Maharu. Ieșită din lumina reflectoarelor, Simona Sensual a luat-o pe calea credinței și s-a implicat în afaceri.

Despre activitățile pe care le are în prezent a dat Simona Sensual detalii în cadrul emisiunii ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV. Ulterior apariției Simonei Sensual la emisiunea lui Cătălin Măruță, în emisiunea acestuia au fost prezenți Cornel Palade, Romică Țociu și Cristi Mitrea, care au ironizat-o pe Simona Sensual. Simona Sensual spune că moderatorul i-a luat apărarea doar de formă.

Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA. ”Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii”

Simona Sensual a decis să facă sesizare la CNA împotriva lui Cătălin Măruță. Aceasta consideră că imaginea ei a avut de suferit și speră să i se facă dreptate.

”Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a declarat Simona Sensual pentru wowbiz.ro.

Simona Sensual și-a amintit și de un moment petrecut în urmă cu 12 ani, când i-a dat cu microfonul în cap lui Cătălin Măruță: ”Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est. Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura. Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treeabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”.

citește și...