FOTO. Cum arată acum Simona Sensual, fosta vedetă TV, după ce a renunțat la showbiz și la numele de scenă care a consacrat-o!

14.11.2019, 15:33
FOTO. Cum arată acum Simona Sensual, fosta vedetă TV, după ce a renunțat la showbiz și la numele de scenă care a consacrat-o!
Cum arată acum Simona Sensual

Simona Sensual a fost, ani la rând, nelipsită de la TV, însă în urmă cu cinci ani a decis să își schimbe radical viața. Vedeta s-a retras din showbiz și a renunțat la numele de scenă care a consacrat-o, iar acum arată cu totul diferit!

Simona Sensual a hotărât să se prezinte cu numele din buletin, Simona Cristina Suhoi, și să își schimbe culoarea părului, semn că a dorit să lase în urmă perioada petrecută în lumina reflectoarelor. 

Cum arată acum Simona Sensual

Între timp, Simona – Suhoi Cristina Simona pe numele din buletin – și-a văzut liniștită de afaceri. Mai mult, a renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că de acum înainte dorește cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic.

La finele anului trecut, vedeta s-a căsătorit în secret, doar în prezența rudelor și a prietenilor apropiați. Pentru că a dorit să nu dezvăluie că e măritată, fosta blondă nu a purtat, multă vreme, verigheta. 

Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, șase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viață mult mai frumoasă și mai liniștită lângă el.”, declara Simona, pentru cancan.ro.

 

citește și...