FOTO. Cum arată Simona Sensual după ce a luat calea credinței. Cu ce a ajuns să se ocupe în prezent. Nici că o mai recunoști

03.10.2020, 14:57
FOTO. Cum arată Simona Sensual după ce a luat calea credinței. Cu ce a ajuns să se ocupe în prezent. Nici că o mai recunoști
Cum arată Simona Sensual după ce a luat calea credinței. Cu ce a ajuns să se ocupe în prezent. Nici că o mai recunoști

Au trecut mai bine de șase ani de când Simona Sensual, pe numele său adevărat Simon Suhoi, s-a retras din showbiz și a preferat să își trăiască viața departe de micile ecrane. Simona Sensual, acum în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu Nicu Maharu.

Simona Sensual arată diferit la 37 de ani

În trecut, Simona Sensual era prezentă aproape zilnic la tv și făcea furori cu formele ei apetisante, reușind să-i înnebunească pe toți bărbații din România. Nu de multe ori, blondina a lăsat deoparte inhibițiile și nu avea rețineri în a renunța la haine. Acum, însă, pare cu totul alta!

După ce a decis să nu mai apară la tv, Simona Sensual s-a făcut fată cuminte și a luat calea credinței. Viața ei s-a schimbat radical, iar cei care au cunoscut-o în urmă cu mai bine de 10 ani abia dacă o mai recunosc.

Mai mult de atât, Simona Sensual a renunțat la pletele blonde care au consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că de acum înainte dorește cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic. Nici măcar de numele ‘Sensual’ nu a mai vrut să audă.

Deși nu mai apare pe micile ecrane, aceasta este în continuare activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează de zor imagini cu ea.

Simona Sensual era nelipsită înainte din cluburi și se distra la maximum, acum se ocupă de proiectele personale și chiar are de gând să facă o emisiune pe Youtube, în care și-ar dori să țină interviuri cu personaje din lumea bisericească. În plus, pe rețelele de socializare, Simona a publicat mai multe citate din Biblie

Ce spune despre credință

‘O să încep să fac niște interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești’, a declarat Simona ex-Sensual la Antena Stars.

‘Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie’, a mai spus ea.

În urmă cu trei ani, Simona Suhoi își deschisese chiar și un atelier de rochii.

‘Vreau să trec la nivelul următor în care să îmi dezvolt afacerea mea cu haine, dar mă apuc şi de design interior. Îmi lărgesc aria de activitate şi vreau să pregătesc pentru anul viitor o colecţie de modele prezentate într-o vilă decorată de mine. O voi avea alături pe prietena mea Maria Anichiti şi vrem să surprindem publicul cu surprizele noastre. Momentan, cei care îşi doresc creaţiile mele le pot comanda de pe pagina de Facebook Elidesign’, povestea fosta vedetă pentru Click!

Simona Sensual a fost cerută de soție

În urmă cu mai bine de doi ani, Simona Sensual dezvăluia că a primit inelul de logodnă, dar nu a dorit să dea detalii despre bărbatul cu care se iubește de ceva timp. Între timp, cei doi s-au căsătorit în mare secret.

‘Asta da, m-a cerut. Urmează (n.r. nunta). Măi, faptul că nu m-am căsătorit cu acte. Tot căsătorie e să locuieşti în aceeaşi casă. Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu «Sensual». Nu vreau să mai apar. A fost un om în viaţa mea care mi-a zis: «frână». Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză. Dar nu e problemă (n.r.: o să o reia)’, a declarat Simona Suhoi în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, la finalul lui 2018.

citește și...