Ce activități are Simona Sensual în prezent. ”Utilajele pe care le am încap lejer într-o fabrică”

26.10.2021, 14:07
Ce activități are Simona Sensual în prezent. ”Utilajele pe care le am încap lejer într-o fabrică”
Ce activități are Simona Sensual în prezent. ”Utilajele pe care le am încap lejer într-o fabrică”

Simona Sensual, pe numele său real Simona Cristina Suhoi, era, cu ani în urmă, o prezență obișnuită la emisiunile TV și în presă, unde făcea furori cu aparițiile sale care mai de care mai provocatoare. Simona Sensual, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre viața asa din prezent la emiisiunea moderată de Cătălin Măruuță la postul de televiziune Pro TV.

În urmă cu ani, Simona Sensual era cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, dar și pentru relația tumultuoasă, presărată cu scandaluri, pe care a avut-o cu interlopul Nicu Maharu. Ieșită din lumina reflectoarelor, Simona Sensual a luat-o pe calea credinței și s-a implicat în afaceri.

Despre activitățile pe care le are în prezent a dat Simona Sensual detalii în cadrul emisiunii ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Ce activități are Simona Sensual în prezent. ”Dacă am în preajma mea tablouri, icoane, asta mă face să am energie bună”

În prezent, Simnona Sensual este interesată de latura spirituală și își petrece o bună parte din timp pictând icoane și diferite tablouri bisericești.

“Pictura este o metodă de relaxare. De unde mi-a venit ideea? Voiam să renovez, să îmi găsesc și eu un colț al meu, de liniște, să mă uit și să mă încarc energetic. Și am găsit această pasiune. Credința oricum este în sufletul meu. Dacă am în preajma mea tablouri, icoane, asta mă face să am energie bună. Vor exista și picturi avangardiste, nu doar icoane”, a povestit Simona Sensual.

De asemenea, Simona Sensual se ocupă și de patiseria pe care o deține: “Nu este o patiserie, haide să îi spunem un laborator. Utilajele pe care le am încap lejer într-o fabrică”.

citește și...