De ce a fost Diana Dumitrescu dată afară de la Antena 1! Simona Gherghe i-a luat locul la ‘Mireasa’

31.08.2020, 13:05
De ce a fost Diana Dumitrescu dată afară de la Antena 1! Simona Gherghe i-a luat locul la 'Mireasa'
De ce a fost Diana Dumitrescu dată afară de la Antena 1! Simona Gherghe i-a luat locul la 'Mireasa'

Lovitura grea pentru Diana Dumitrescu! Vedeta a fost dată afară de la Antena 1. Locul ei în noul sezon ‘Mireasa’ a fost luat de Simona Gherghe, fosta prezentatoare tv de la ‘Acces direct’.

Zilele trecute, Simona Gherghe a anunțat că revine în televiziune după o pauză de un an și jumătate. Acest lucru a dus la eliminarea Dianei Dumitrescu din show-ul matrimonial ‘Mireasa’.

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Diana Dumitrescu nu s-ar fi potrivit în totalitate cu proiectul de la Antena 1, iar vestea nu i-a picat prea bine vedetei tv.

Simona Gherghe i-a luat locul Dianei Dumitrescu

Noul sezon al emisiunii ‘Mireasa’ va începe în luna septembrie. La cârma show-ului va fi Simona Gherghe, care s-a arătat extrem de bucuroasă că revine pe micile ecrane. În schimb, Diana Dumitrescu a vărsat lacrimi amare când a aflat că a rămas fără job.
‘Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise’, au declarat surse apropiate pentru Cancan.

Ce a anunțat Simona Gherghe

Simona Gherghe a făcut un anunț oficial, pe rețelele de socializare, despre întoarcerea ei pe micul ecran.

‘Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!’, a dezvăluit Simona Gherghe.

citește și...