Simona Gherghe își aniversează băiețelul. ”Îți promite mama o petrecere mare, mare, când om scăpa de pandemia asta”

09.05.2020, 15:56
Simona Gherghe își aniversează băiețelul. ”Îți promite mama o petrecere mare, mare, când om scăpa de pandemia asta”
Simona Gherghe își aniversează băiețelul. ”Îți promite mama o petrecere mare, mare, când om scăpa de pandemia asta”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe își aniversează băiețelul. Vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant cu această ocazie.

Bucurie în familia Simonei Gherghe. Prezentatoarea TV îl aniversează pe fiul ei, Vlad Ioan, care împliește un an. Simona Gherghe mai are o fetiță, Ana Georgia.

Vedeta a vorbit despre  aniversarea atipică de care are parte mezinul ei din cauza pandemiei de coronavirus.

”Dragă Vlad, când a trecut anul asta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Ca viață. Dragul meu bebeluș, te-ai făcut mare așa de repede… cât am clipit de 12 ori. E o aniversare cum nu mi-aș fi imaginat. În “tatatina”, cum spune sora ta, Ana. Fără familia lărgită și fără prieteni. Dar tu să știi că ești tare iubit! Și îți promite mamă o petrecere mare, mare, când om scăpa de pandemia asta. Uite, Vlad, lumea, îți voi spune atunci. Căci, puiule, lumea nu e doar casa noastră. Lumea nu e doar curtea în care ieșim în fiecare zi. Lumea e frumoasă! Și mami și tati or să ți-o arate într-o bună zi… Plănuiam să mergem, de Paște, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanță. La fel cum plănuiam să mergem cu toții pe o insulă frumoasă, în Grecia, la vară.  Și într-un loc minunat, la schi, în vacanța de iarnă”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de socializare.

 

Simona Gherghe a continuat mărturisind că își dorește ca totul să fie bine pentru ca toți cei mici să se poată bucura din plin de viață:

”Dar, Vladucule, nici Branul, nici Insula insula aia frumoasă, nici Alpii nu pleacă nicăieri. Vor fi acolo și peste un an sau doi. Vezi tu, puiule, trăim vremuri pe care nici nu le-am fi bănuit. Vremuri care ne apăsa și care ne fac să trăim cu teamă. Iar noi fix asta nu vrem. Să simțiți voi teamă noastră.

Nu știe mama cât va dură toată teamă asta, dar, într-un colț al sufletului meu, știu, simt că o să fie bine. Pentru tine, pentru Ana, pentru toți prietenii voștri. Pentru că voi să puteți să cunoașteți lumea asta bună și frumoasă. Ca să ne putem bucură de o plimbare în parc, fără măști și mănuși, de o îmbrățișare, de o baie-n mare sau de-o drumeție în munți. Lumea asta de dincolo de casă. Lumea asta mare și frumoasă… La mulți ani, copil solar, cu ochii că cerul! Să fii fericit! ❤️❤️❤️ #vladioan #VIS”.

citește și...