Prima imagine cu Simona Gherghe în platoul emisiunii ”Mireasa”. Este pentru prima dată când prezintă un reality-show

04.09.2020, 12:37
Prima imagine cu Simona Gherghe în platoul emisiunii ”Mireasa”. Este pentru prima dată când prezintă un reality-show
Prima imagine cu Simona Gherghe în platoul emisiunii ”Mireasa”. Este pentru prima dată când prezintă un reality-show

Simona Gherghe a făcut publică prima imagine în care apare pe platourile de filmare de la noul show pe care îl moderează la Antena 1.

După o perioadă de pauză, Simona Gherghe revine în televiziune, cu un nou proiect. Aceasta va prezenta emisiunea ”Mireasa”, care inițial a fost moderată de Diana Dumitrescu.  Este pentru prima dată când Simona Gherghe prezintă un reality-show. Simona Gherghe a fost reporter de teren, edtor-prezentator al Observatorului și a fost și gazda emisiunii de divertisment ”Genialii”, menționează spynews.ro. Ulterior, aceasta a prezentat emisiunea ”Acces Direct”, care acum este moderată de Mirela Vaida.

Pe o rețea de socializare, Simona Gherghe a dat publicității prima fotografie în care apare pe platourile de filmare de la emisiunea ”Mireasa”.

”Sâmbătă, 5 septembrie, premiera noului sezon, la Antena 1. Vă aștept! ❤️”, este mesajul transmis de vedeta de televiziune.

 

Postarea Siumonei Gherghe a primit peste 11.000 de like-uri în doar câteva ore, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

”Mult succes, vă așteptăm cu mare drag”, ”Felicitări, abia aștept să văd emisiunea”, ”Început bun”, ”Mult succes! Ne era dor să vă vedem pe micul ecran”, ”Speram să te întorci la Acces”, ”Sunt fericită că te-ai întors”, ”Îmi era dor de vorba ta dulce”, Te așteptăm cu mare drag”, ”Îmi era dor să te văd pe micul ecran”, i-au transmis admiratorii Simonei Gherghe.

”Am stat un an și jumătate acasă”

Simona Gherghe s-a declarat fericită că revine pe micile ecrane și a mărturisit că abia așteaptă să-i cunoască  pe concurenții de la ”Mireasa”.

„Am stat 1 an și jumătate acasă, dar asta e. Mă bucur că sunt din nou alături de telespectatorii Antentei 1, mă bucur că am intrat în acest proiect. Știu că e un show foarte iubit, sezonul de toamnă începe sâmbătă, după Observatorul de la ora 13:00 și abia aștept să-i cunosc și eu pe concurenți”, a afirmat prezentatoarea de televiziune.

Ea a vorbit și despre concurenții de la show-ul respectiv.

„Sunt niste concurenți foarte interesanți, care au niște povești de viață extrem de interesante. Nu o să vă spun prea multe că vreau să stați sâmbătă cu ochii lipiți de televizoare”, a completat Simona Gherghe

citește și...