Simona Florescu, mărturisiri emoționante după moartea actorului Ion Dichiseanu. ”L-am visat, iubirea nu s-a terminat”

01.08.2021, 10:48
Simona Florescu, mărturisiri emoționante după moartea actorului Ion Dichiseanu. ”L-am visat, iubirea nu s-a terminat”
Simona Florescu, mărturisiri emoționante după moartea actorului Ion Dichiseanu. ”L-am visat, iubirea nu s-a terminat”

Simona Florescu, în vârstă de 52 de ani, a făcut declarații emoționante despre Ion Dichiseanu, cel care i-a fost partener de viață timp de 22 de ani. La două luni de la dispariția renumitului actor Ion Dichiseanu, Simona Florescu a mărturisit că îl visează pe acesta. Cântăreața a scris și versurile unei melodii pentru cel care i-a fost soț.

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție regretatului actor Ion Dichiseanu în anul 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, însă relația lor a continuat să fie foarte bună. Marele actor Ion Dichiseanu a încetat din viață în data de 20 mai anul acesta.

La două luni de la dispariția lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu a făcut declarații emoționante despre cel care i-a fost soț și pe care l-a iubit enorm. „Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine”, a declarat Simona Florescu la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, notează click.ro.

Simona Florescu, mărturisiri emoționante după moartea actorului Ion Dichiseanu. ”Am scris versurile unei melodii pentru Dichi”

Simona Florescu a dezvăpluit că a scris versurile unei melodii pentru Ion Dichiseanu. „Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichi și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut acestă melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile. Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a murit el. Sună așa: ”Te așteaptă marea cea albastră, te așteaptă luna la fereastră, de acum te aștept în visul meu și un dor nespus vei fi mereu”“, a mai spus artista.

În prezent, Simona Dichiseanu se află pe litoral, unde susține spectacole. „Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare. Ani de zile veneam cu el în Mangalia, la tratament. Din 1990 până în 2006, veneam în fiecare an la mare. Stătea pe terasă și ore întregi vorbea cu marea. Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a explicat aceasta.

 

citește și...