EXCLUSIV / FOTO Simona Florescu, fără reproș la 53 de ani. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu ne-a dezvăluit secretul siluetei sale

09.09.2020, 14:15
EXCLUSIV / FOTO Simona Florescu, fără reproș la 53 de ani. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu ne-a dezvăluit secretul siluetei sale
EXCLUSIV / FOTO Simona Florescu, fără reproș la 52 de ani. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu ne-a dezvăluit secretul siluetei sale

Binecunoscuta cântăreață Simona Florescu arată fără reproș la 53 de ani. Fosta soție a legendarului actor Ion Dichiseanu are silueta unei tinere de 20 de ani. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Tacataca, cum reușește să se mețină în formă.

Simona Florescu  a trecut pragul celor 50 de ani, dar pare că a găsit elixirul tinereții. Arată impecabil și este o prezență spectaculoasă oriunde își face apariția. Despre cum se menține în formă la 53 de ani și despre stilul său de viață a făcut artista declarații în exclusivitate pentru Tacataca.

”Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani. Nu e niciun truc în ceea ce privește dieta mea. Am grijă ce mănânc. Dimineața beau foarte multă apă. Mănânc cât se poate de sănătos, salate, fructe, carne foarte rar. De ani de zile nu am mai mâncat cartofi prăjiți, mici sau sarmale”, a explicat Simona Florescu.

În această perioadă, Simona Florescu se află pe litoral, acolo unde are spectacole seară de seară. Vedeta ne-a explicat și în ce constă alimentația sa în această perioadă.

”Nu mănânc dimineața. Îmi fac un fresh cu grapefruit și lămâie. Prânzul nu există. Pe la orele 15:00 – 16:00, dacă simt nevoia să mânânc, consum fructe sau două ouă fierte. Eu nu pot să cânt dacă am burta plină. Seara, după ce închei programul artistic, în jur de ora 23:00, iau cina. Dar e foarte important ce mănânci seara. Eu aleg pește, legume, orez diert, o salată cu rucola”, ne-a mai spus cântăreața.

Simona Florescu mărturisește că fructele sunt nelipsite din meniul său, preferatele sale fiind ananasul, kiwi și merele.

Nu se urcă pe cântar, dar își verifică greutatea probând haine din tinerețe

Simona Florescu a afirmat că nu se urcă niciodată pe cântar. Are o altă metodă de a-și verifica greutatea: probează hainele din urmă cu ani.

”Am haine de 20 de ani în dulap. Așa îmi controlez greutatea. Nu mă cântăresc, mă îmbrac cu hainele acelea și dacă nu îmi vin știu că trebuie să iau măsuri”, ne-a mai explicat artista.

Simona Florescu a menționat că mănâncă foarte rar prăjituri.

Când l-a cunoscut pe Ion Dichiseanu avea cu 10 kilograme mai mult

Simona Florescu i-a devenit soție renumitului actor Ion Dichiseanu în 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, dar au rămas în relații foarte bune.

”Am rămas în relații foarte bune. Avem grijă unul de celălalt, așa cum ne-am promis”, ne-a mai dezvăluit artista.

Vedeta a mărturisit că atunci când l-a cunoscut pe Ion Dichiseanu avea cu 10 kilograme în plus față de acum.

”Când l-am cunoscut pe Dichi aveam cu 10 kilograme în plus. Eram mai plinuță, dar eram bine proporționată. După sarcină am slăbit. pe perioada sarcinii am avut o alimentație foarte sănătoasă, am luat în greutate doar opt kilograme. Mâncam foarte multe fructe, piersici, pepene, mere. Mi-aducea Dichi smântână de bivoliță, foarte sănătoasă. Nu aveam pofte”, a mai declarat Simona Florescu pentru Tacataca.

 

citește și...