Ion Dichiseanu a murit! Actorul era internat de luni bune în spital

20.05.2021, 15:52
Ion Dichiseanu a murit! Actorul era internat de luni bune în spital
Ion Dichiseanu a murit! Actorul era internat de luni bune în spital

Ion Dichiseanu a murit! Actorul de 87 de ani a decedat, joi (20 mai), la Spitalul Floreasca din Capitală, în jurul orei 15.00. El era internat de mai bine de patru luni în spital. 

Ion Dichiseanu a decedat! Celebrul actor a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Starea lui de sănătate se degradase destul de mult în ultima perioadă.

Ion Dichiseanu a murit

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic să-i salveze viața. Fiica lui, Ioana Dichiseanu, mărturisea că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său. Din luna ianuarie, maestrul era internat la Terapie Intensivă.

„Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Diagnosticul nu era unul plăcut, cred că mulţi nu ar fi trecut peste. Şi uite că Dumnezeu a fost şi este lângă el şi acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

citește și...