Silviu Prigoană, despre relația Adrianei Bahmuțeanu cu copiii lor. ”Discuții de doi bani care nu-și au rostul”

04.12.2021, 16:04
Silviu Prigoană, despre relația Adrianei Bahmuțeanu cu copiii lor. ”Discuții de doi bani care nu-și au rostul”
Silviu Prigoană, despre relația Adrianei Bahmuțeanu cu copiii lor. ”Discuții de doi bani care nu-și au rostul”

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 57 de ani, a vorbit despre cei doi copii, Eduard și Maximus, pe care îi are din mariajul cu vcedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani.Acesta a explicat că fosta sa sție nu îl lasă pe fiul lor cel mare să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț. Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

Silviu Prigoană a vorbit, pentru impact.ro, despre cei doi băieți ai săi și ai Adrianei Bahmuțeanu, dezvăluind că Maximus, fiul lor cel mare, i-a cerut mamei sale să-și dea acordul pentru a se imuniza împotriva COVID-19, însă aceasta s-a opus.

Silviu Prigoană, despre relația Adrianei Bahmuțeanu cu copiii lor. ”Nu înțeleg mai nimic”

„Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea. Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată”, a declarat Silviu Prigoană pentru sursa mai sus-menționată.

Omul de afaceri a explicat și cum se descurcă cei doi băieți cu școala: ”Copiii iau vacanță de pe 15 decembrie, sunt la British School, au activitățile lor, unul învață chineză, altul japoneză, de vreun an de zile. Nu am semnale să fie probleme de învățătură sau indisciplină. Sunt niște copii normali, de inteligență medie, mediocri, nimic excepțional, sunt acolo la mijloc, față de mediul de unde i-am luat, unde erau exmatriculați…Nu excelează în nimic, dar s-au schimbat mediile în care-și dezvoltă personalitățile, metodele de comunicare, nu mă pun în fața progresului. Ei nu stau pe tabletă și jocuri zece ore, au limitat la o oră pe zi. În rest facem sport”.

citește și...