Silvia Lăuneanu, ex-De la Vegas, despre viața ei și a familiei sale. ”Pandemia ne-a prins în România”

12.04.2021, 12:54
Silvia Lăuneanu, ex-De la Vegas, despre viața ei și a familiei sale. ”Pandemia ne-a prins în România”
Silvia Lăuneanu, ex-De la Vegas, despre viața ei și a familiei sale. ”Pandemia ne-a prins în România”

Cântăreața Silvia Lăuneanu, fosta componentă a trupei De la Vegas, a oferit amănunte despre viața sa și a familiei sale în această perioadă.

Silvia Lăuneanu, în vârstă de 45 de ani,  este cunoscută publicului drept Silvia de la Vegas sau „fata cu vioara”. Artista, care a cântat alături de Daniel Robu, a impresionat fanii nu doar cu talentul său artistic, ci și cu aparițiile sale. Vedeta și-a găsit marea iubire în America, acolo unde, de altfel, s-a și mutat. S-a căsătorit în secret cu Sorin Botezatu, un inginer român stabilit peste Ocean. Cei doi au împreună un băiețel. Pandemia a prins-o pe Silvia Lăuneanu în România, după cum a mărturisit artista într-un interviu pentru click.ro.

”Pandemia ne-a prins în România. Momentan revenirea în țară ne avantajează. Suntem aproape de mamele noastre, care au mare nevoie de ajutor. Alexandru merge la grădiniță și învață limba (a avut dificultăți în a face separarea celor două limbi, engleză-română). Acum a înțeles diferențele dar încă face greșeli gramaticale și ne străduim să le corectăm din mers. Sorin poate să lucreze de acasă pentru cei de la New York. Eu sunt mereu perfect adaptabilă și universală. Cu siguranță 2021 este un an pe care îl vom încheia în țară”, a spus Silvia Lăuneanu.

Ce spune Silvia Lăuneanu despre băiețelul ei. ” De cei 7 ani de acasă mă voi ocupa eu!”

Silvia Lăuneanu este foarte mândră de băiețelul ei, Alexandru.

”Prima lui mare iubire a fost alfabetul. La 1 an știa deja toate literele. Îl plimbam cu căruciorul și auzeai la un moment dat că făcea “spelling” (citea pe litere). Tot ce vedea pe pereți, prin magazine…era fascinant să vezi un bebe care buchisea literele. În momentul de față el scrie și citește bine în românește (aproape mai bine decât vorbește). Apoi a descoperit cifrele. Senzație pentru el! Atât de îndrăgostit este de cifre, încât sunt dimineți când se așează în fața tăbliței (Da! Avem și tablă acasă!) și “lucrează”. Tabele cu adunări, scăderi, descompunerea numerelor… tot felul de jocuri cu numere pe care le inventează. Foarte complicat de povestit cum un copil de vârsta lui are aceste pasiuni. S-a născut cu cartea în mână! Nimeni niciodată nu l-a forțat să învețe aceste lucruri. I-am urmărit aceste aptitudini, i-am oferit apoi toate informațiile de care avea nevoie și din joacă a învățat tot ce știe. Memoria lui este ceva ireal. Mă fascinează! Acest copil este o mare provocare pentru noi și firește că această inteligență a venit la pachet și cu un soi de comportament diferit”, a declarat artista.

Cântăreața a explicat și ce își dorește pentru fiul ei: ”Sănătate și mulțumire de sine! Să aibă în el capacitatea de a găsi fericirea în cele mai simple lucruri. Să aibă șansa să întâlnească oameni care să rezoneze cu el și să lege prietenii pe viață. De cei 7 ani de acasă mă voi ocupa eu! Pun mare preț pe educație, bun simț, empatie, prietenie și profesionalism. Îmi doresc să cresc un om cu valori morale și principii bine definite. Un absolut profesionist. Nu îmi doresc să exceleze în toate, dar să fie de top în meseria pe care și-o va alege. Îmi doresc să devină OM!”.

citește și...