Catrinel Sandu, detalii despre viața în America. Cu ce se ocupă peste Ocean

26.11.2020, 16:41
Catrinel Sandu, detalii despre viața în America. Cu ce se ocupă peste Ocean
Catrinel Sandu, detalii despre viața în America. Cu ce se ocupă peste Ocean

Fosta vedetă de televiziune Catrinel Sandu a vorbit despre cum este viața sa în America, acolo unde este stabilită de mulți ani, și cu ce se ocupă.

Catrinel Sandu a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic stomatolog. Cei doi s-au căsătorit anul trecut. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară. În cadrul unei intervenții la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Catrinel Sandu a vorbit despre cum este viața sa în America și despre activitatea pe care o are peste Ocean. “Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită”, a povestit Catrinel Sandu.

Vedeta a făcut declarații și despre actualul său partener de viață, Steve. “Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea”, a afirmat ea.

Ce spunea Catrinel Sandu despre divorț

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul de Gabriel Trifu.

Vedeta mărturisea că a fost cea mai grea perioadă din viața ei

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

citește și...