FOTO / Ce mai face Silvia Lăuneanu, care a cântat în trupa De La Vegas. Cum arată acum cea supranumită ”Fata cu vioara”

13.01.2021, 10:07
FOTO / Ce mai face Silvia Lăuneanu, care a cântat în trupa De La Vegas. Cum arată acum cea supranumită ”Fata cu vioara”
FOTO / Ce mai face Silvia Lăuneanu, care a cântat în trupa De La Vegas. Cum arată acum cea supranumită ”Fata cu vioara”

Silvia Lăuneanu, care a cântat în trupa De la Vegas, a dat detalii, într-un interviu, despre viața și cariera sa.

Silvia Lăuneanu, în vârstă de 45 de ani,  este cunoscută publicului drept Silvia de la Vegas sau „fata cu vioara”. Artista, care a cântat alături de Daniel Robu, a impresionat fanii nu doar cu talentul său artistic, ci și cu aparițiile sale. Vedeta și-a găsit marea iubire în America, acolo unde, de altfel, s-a și mutat. S-a căsătorit în secret cu Sorin Botezatu, un inginer român stabilit peste Ocean. Cei doi au împreună un băiețel.

Despre viața și cariera sa a oferit Silvia Lăuneanu detalii într-un interviu pe care l-a acordat pentru femeide10.ro.

În ce relații a rămas cu Daniel Robu, colegul ei de scenă

Silvia Lăuneanu a vorbit despre ce a însemnat pentru ea proiectul De La Vegas și în ce relații a rămas cu colegul ei, Daniel Robu.

”De la Vegas a însemnat enorm pentru mine! Un proiect de suflet între doi artiști, doi prieteni, doi oameni care au împărțit totul pentru 11 ani. Daniel a rămas prietenul meu cel mai bun și acum. ? Foarte multe momente extraordinare am împărțit cu acest om. Concerte, turnee, emoții și de multe ori lacrimi de fericire varsate chiar acolo pe scenă în fața publicului nostru. Am fost foarte onesti cu cei care ne-au urmărit in toti acești ani. Mereu mi-a plăcut să spun că cine ne ascultă muzica… ne poate cunoaște cu adevărat. In piesele noastre ne-am deschis sufletul total. Sigur ca am trăit și decepții. Sigur că de multe ori am fost triști atunci când piesele noastre (atât de muncite) nu ajungeau la public și nu erau difuzate pe posturile de radio comerciale. Am fost diferiți! Asta cred ca a fost o problema in acea perioadă și nici nu aveam acest binecuvântat internet prin care să ne autopromovăm. Depindeam total de case de discuri, tv si radio. Grav pentru doi tineri veniți de nicăieri, fără prieteni influenți, fără părinți bogați, fără tupeu…:) Dar suntem fericiti și recunoscători pentru toată perioada De La Vegas! Rămâne o amintire neprețuită”, a spus artista.

”Muzica a fost mereu partea cea mai importantă din viața mea până în anul 2015. Atunci am decis să cobor de pe scenă, să mă retrag oficial din viața publică și să plec în USA. Acolo s-au întâmplat cele mai notabile lucruri din viața mea personală. M-am căsătorit și am devenit mama lui Alexandru. Nu am renunțat la alte idei pe care le-am avut, vise, provocări… chiar nu! Schimbarea a venit din interior și muzica acum ocupă locul 2 în mod natural”, a adăugat aceasta.


Silvia Lăuneanu, detalii despre familia sa

Cântăreața a oferit detalii și despre partenerul ei de viață și despre fiul lor.

”Cei doi bărbați din viața mea înseamnă totul pentru mine. Întotdeauna am pus mare pret pe viața personală și am considerat ca fiecare reușită profesională trebuie sărbătorită/împărțită cu cineva. Sorin este bărbatul pe care EU l-am inventat:))) Nu glumesc!”, a afirmat artista.

”Intr-un interviu din tinerețe, am fost întrebata cum arată bărbatul ideal pentru mine. L-am descris in totalitate pe Sorin…fără sa știu ca există. Cu lux de amănunte l-am descris. Brunet, ochi verzi, pilot militar, traieste in alta țară…tot. Pare ireal, dar acel interviu exista și chiar i l-am arătat. Asta înseamnă să-ti proiectezi dorința și universul să-ti răspundă. Desigur, glumesc, dar chiar este o maaaare coincidență. Sau nu? Alexandru… este personaj. Un băiețel atipic din multe puncte de vedere. Atipic și teribil de provocator sa fiu mama lui”, a completat ea.

 

citește și...