Daniel Robu, din trupa ”De la Vegas”, dă detalii despre familia sa. ”Ne-am căsătorit. Este oficial. A fost pe silent”

11.04.2021, 11:56
Daniel Robu, din trupa ”De la Vegas”, dă detalii despre familia sa. ”Ne-am căsătorit. Este oficial. A fost pe silent”

Daniel Robu, cunoscut de public din trupa De la Vegas, a făcut dezvăluiri despre familia sa.

Daniel Robu a mărturisit, la o emisiune de la Antena Stars, că s-a căsătorit în secret cu femeia care l-a făcut tătic în urmă cu patru ani. ”Ne-am căsătorit. Este oficial. A fost ”pe silent”, înainte să se nască copilul”, a spus artistul, citat de spynews.ro. Acesta a explicat și cu ce se ocupă partenera sa de viață: ”Soția mea lucrează în marketing medical. Este foarte bună în ceea ce face, este top în meseria pe care o practică, în România”.

Cântărețul a vorbit și despre băiețelul său și a afirmat că își mai dorește copii. „Vreau să-l ghidez frumos incerc să-l educ frumos. Vreau să crească cu muzică. Vreau să-mi educ copilul să facă ce îi place. (…) Nu sunt deloc dur ca părinte, nu accept așa ceva vreau să-l educ echilibrat. Dacă el își dorește ceva vreau să-l susțin… Și a doua oară și a treia oară m-aș vedea tătic. De ce nu?! E extenuant, dar de ce nu?!”, a spus acesta.

Ce a declarat Silvia Lăuneanu despre Daniel Robu, fostul ei coleg de trupă

Silvia Lăuneanu a vorbit recent despre ce a însemnat pentru ea proiectul De La Vegas și în ce relații a rămas cu colegul ei, Daniel Robu.

”De la Vegas a însemnat enorm pentru mine! Un proiect de suflet între doi artiști, doi prieteni, doi oameni care au împărțit totul pentru 11 ani. Daniel a rămas prietenul meu cel mai bun și acum. ? Foarte multe momente extraordinare am împărțit cu acest om. Concerte, turnee, emoții și de multe ori lacrimi de fericire varsate chiar acolo pe scenă în fața publicului nostru. Am fost foarte onesti cu cei care ne-au urmărit in toti acești ani”, a declarat Silvia Lăuneanu.

”Mereu mi-a plăcut să spun că cine ne ascultă muzica… ne poate cunoaște cu adevărat. In piesele noastre ne-am deschis sufletul total. Sigur ca am trăit și decepții. Sigur că de multe ori am fost triști atunci când piesele noastre (atât de muncite) nu ajungeau la public și nu erau difuzate pe posturile de radio comerciale. Am fost diferiți! Asta cred ca a fost o problema in acea perioadă și nici nu aveam acest binecuvântat internet prin care să ne autopromovăm. Depindeam total de case de discuri, tv si radio. Grav pentru doi tineri veniți de nicăieri, fără prieteni influenți, fără părinți bogați, fără tupeu…:) Dar suntem fericiti și recunoscători pentru toată perioada De La Vegas! Rămâne o amintire neprețuită”, a mai spus artista.

 

citește și...