Shakira pare “tristă” într-un parc cu copiii ei, după ce fostul ei soț, Gerard Pique, a fost filmat în timp ce se sărută cu noua lui iubită

23.08.2022, 16:30

Shakira a fost fotografiată arătând “tristă și dezolată” după ce fostul ei soț, Gerard Pique, a fost filmat în timp ce se săruta cu noua lui iubită studentă. “O urmăresc pe Shakira de 12 ani. Am urmărit-o în toată lumea. A doua zi după ce imaginile cu Gerard Pique sărutând-o pe Clara au făcut înconjurul planetei, am mers la casa Shakirei”.

Cântăreața Hips Don’t Lie ar fi “foarte supărată” după ce fotbalistul Barcelonei a făcut publică noua sa relație cu studenta Clara Chia Marti.

Potrivit The Sun, vedeta – care s-a despărțit de Pique în iunie – se pare că este furioasă că acesta a încălcat înțelegerea de a păstra secretă noua sa relație timp de un an.

Shakira, “tristă” în timp ce se afla într-un parc cu copiii ei

Fotbalistul a fost fotografiat cu noua sa iubită, studenta la Relații Publice Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia.

Iar acum, paparazzi Jordi Martin, care lucrează pentru programul de televiziune spaniol El Gordo y La Flaca, a distribuit imagini cu Shakira care pare “tristă” în timp ce se afla într-un parc cu copiii ei, după ce au apărut fotografii în care Pique o sărută pe Clara.

“Gerard se comportă greșit”

El a scris în legendă: “O urmăresc pe Shakira de 12 ani. Am urmărit-o în toată lumea. A doua zi după ce imaginile cu Gerard Pique sărutând-o pe Clara au făcut înconjurul planetei, am mers la casa Shakirei. Vreau să îi mulțumesc pentru că știu cât de rău îi merg lucrurile pentru ea. Cuplurile se pot despărți și nu se întâmplă absolut nimic, dar Gerard se comportă greșit și provoacă daune”.

El a adăugat că Shakira a cerut să nu răspundă la nicio întrebare despre copiii ei, în timp ce el a încurajat-o spunându-i că “va ieși din asta”.
Shakira și Gerard au pus capăt relației lor de 12 ani în iunie și rapid s-a aflat că Gerard s-a întâlnit în secret cu Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, care lucrează pentru el.

Se crede că s-au cunoscut în timp ce lucrau la evenimente la compania sa de producție Kosmos. Apropiații cuplului spun că aceștia se văd de ceva timp.

Shakira și Pique, care au împreună doi copii – Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani -, s-au cunoscut în 2010, după ce el a apărut în videoclipul melodiei ei Waka Waka, lansată cu ocazia Cupei Mondiale din 2010 din acel an.

Ea nu a dezvăluit motivele despărțirii, dar cuplul a convenit asupra unui acord de custodie temporară – în ciuda faptului că Gerard dorește ca copiii să rămână cu el în Barcelona, iar Shakira dorește ca aceștia să se mute cu ea în Miami.

De asemenea, cei doi vor trebui să împartă averea de 300 de milioane de lire sterline, inclusiv un avion privat de 15 milioane de lire sterline și un conac de 6 milioane de lire sterline.

Shakira se confruntă, de asemenea, cu propria sa bătălie juridică, deoarece riscă până la opt ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată de o presupusă fraudă fiscală de 12 milioane de lire sterline.

Cântăreața, care a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume, a negat orice abatere.

 

citește și...