Shakira și Piqué s-au întâlnit la Barcelona pentru a ajunge la un acord privind separarea lor. Fotbalistul s-a săturat de negocieri

16.09.2022, 13:22

Cântăreața columbiană Shakira și jucătorul echipei FC Barcelona Gerard Piqué s-au întâlnit în această joi la Barcelona, împreună cu avocații lor, pentru a încerca să ajungă la un acord privind separarea lor, potrivit EL PERIÓDICO și ‘Mamarazzis’. Această întâlnire a avut loc până cu puțin înainte de ora opt seara, iar cei doi au părăsit separat clădirea.

Au fost câteva săptămâni complicate pentru Shakira și Gerard Piqué. De când au ieșit la iveală imaginile cu fotbalistul alături de noua sa iubită, Clara Chía Martí, separarea fostului cuplu continuă. Joia aceasta, fostul cuplu s-a întâlnit cu avocații respectivi pentru a continua negocierile privind custodia lui Milan și Sasha, cei doi copii pe care îi au împreună.

Negocierile dintre artistul din Barraquilla și fundașul lui Barça au fost deosebit de intense. Una dintre problemele care trebuie rezolvate este custodia copiilor cuplului, având în vedere intenția cântărețului de a se muta la Miami, transmite diezminutos.es.

Cei doi nu au dorit să facă declarații

Cei doi au mers separat la întâlnire. Gerard Piqué, cu o figură serioasă, a intrat singur în cabinetul de avocatură, situat în centrul Barcelonei. Atunci când s-a întâlnit cu presa, a evitat să facă declarații. Faptul că au ieșit la iveală imagini cu el și Clara Chía a tensionat complet relația fotbalistului cu mama copiilor săi.

La rândul ei, Shakira a sosit la birouri în compania unui avocat și într-un vehicul condus de personalul său de serviciu. Îmbrăcată casual, ea a evitat să vorbească despre subiectul care face titluri în toată lumea: posibila ei mutare la Miami cu cei mici și posibila mutare a lui Pique la Miami pentru a fi aproape de ei.

Piqué s-a săturat de negocieri

La câteva luni de la despărțire, cei doi s-au reunit în cadrul unei întâlniri în care se așteptau să ajungă la un acord. Deocamdată, acest lucru nu a fost posibil, iar Piqué s-a săturat de negocieri, mai ales de clauzele și contraofertele oferite de Shakira și de avocatul ei, ceea ce l-a determinat să lase întâlnirea neterminată.

Până acum, cântăreața columbiană și fotbalistul au menținut o relație cordială pentru bunăstarea copiilor lor. Dar acest armistițiu pare să fi luat sfârșit. Dacă nu se va ajunge la un acord, cei doi se vor confrunta în instanță pentru custodia copiilor lor, Shakira dorind să se mute cu ei în Florida, SUA, pentru a-și reface viața și a fi mai aproape de locul unde se află o mare parte din industria muzicală latină. Cu toate acestea, Piqué nu ar fi dispus să spună da “condițiilor inacceptabile” pe care le cere artista.

După cum a dezvăluit emisiunea “La mesa caliente” de la “Telemundo”, artista piesei “Te felicito” va trebui să îi plătească cinci bilete de avion la clasa întâi pe an la Miami pentru a fi alături de copiii săi. În plus, el i-ar fi cerut suma de 400.000 de dolari pentru a plăti o datorie pe care o are în Spania. De asemenea, aceeași emisiune de televiziune susținea că Gerard Piqué și-ar putea rezilia contractul și ar putea accepta o ofertă pe care o arede la Inter Miami. Acest lucru ar însemna că va schimba culorile pentru sezonul următor și i-ar permite să realizeze ceea ce este încă una dintre prioritățile sale: să fie cât mai aproape de copiii săi, în ciuda despărțirii de Shakira.

 

Cântăreața are un proces în curs de judecată în Spania pentru o presupusă fraudă fiscală, chiar dacă a plătit suma presupus fraudată și și-a regularizat situația cu fiscul. Shakira va trebui să se prezinte la tribunal pentru a sta în boxa acuzaților, chiar dacă, în cele din urmă, apărarea va ajunge la un acord cu acuzarea și Parchetul, situație pe care, deocamdată, cântăreața nu o ia în calcul.

 

citește și...