Shakira și Gerard Pique „se despart”, după ce fundașul Barcelonei ar fi fost prins cu o altă femeie. Cine este blonda cu care s-ar fi întâlnit fotbalistul

02.06.2022, 17:30

La Hollywood și în lumea fotbalului, starul Barcelonei Gerard Pique și Shakira sunt unul dintre cele mai iubite cupluri. Cu toate acestea, se pare că după mai bine de un deceniu împreună, cuplul este acum pe punctul de a se despărți. Shakira, care obișnuia să împărtășească fotografii cu iubitul ei de mult timp, Gerard Pique, nu a postat prea multe despre el zilele acestea. Ultima dată când Shakira a postat o fotografie a cuplului a fost în luna martie a acestui an.

Gerard Pique revine din nou în știri, deși de data aceasta din cauza unei presupuse aventuri. Această aventură ar putea face ca relația lui cu Shakira să se destrame, în timp ce s-a presupus chiar că Pique locuiește deja într-un apartament separat.

Toate acestea sunt conform El Periodico, ziarul spaniol oferind acum mai multe detalii despre cine ar fi fost infidel Pique.

Pique a fost acuzat de infidelitate

Lorena Vazquez și Laura Fa, care sunt două jurnaliști la El Periodico, au afirmat că Pique s-a întâlnit cu o tânără blondă în vârstă de 20 de ani, care este studentă și gazdă de evenimente în Barcelona. Cu toate acestea, identitatea ei nu a fost dezvăluită, cel puțin nu încă.

Raportul susține că Pique a fost văzut cu această femeie de mai multe ori și că Shakira a aflat despre acest lucru.

Vor divorța Pique și Shakira

Pique și Shakira au început să se întâlnească după ce s-au întâlnit la Cupa Mondială din 2010, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Au fost împreună în tot acest timp, iar cântăreața columbiană s-a mutat la Barcelona pentru a-și întemeia o familie cu fotbalistul. Au doi copii, Milan și Sasha.

Cu toate acestea, relația pare să fie tensionată, iar alți părinți de la școala copiilor lor au declarat că Shakira și Pique nu au fost văzuți ridicând copiii împreună de ceva timp.

Se spune chiar că Shakira i-a dus pe copii la Ibiza pentru o vacanță de familie în mai, dar că Pique nu li s-a alăturat.

Se crede că locuiește singur într-un apartament și ar fi fost în Andorra când a apărut știrea El Periodico, deoarece este proprietarul FC Andorra.

Surse apropiate perechii cred că o declarație va fi lansată în curând, deși nu este clar dacă aceasta va fi pentru a nega povestea sau pentru a anunța că se despart.

citește și...