Selly nu mai are emisiune la Prima TV. ”Nu mă mai regăseam în acest show”

01.04.2021, 14:25
Selly nu mai are emisiune la Prima TV. ”Nu mă mai regăseam în acest show”
Selly nu mai are emisiune la Prima TV. ”Nu mă mai regăseam în acest show”

Vloggerul Selly nu mai are emisiune la postul de televiziune Prima TV. Acesta nu va mai realiza ”Selly Show”.

Decizia de a renunța la emisiunea ”Selly Show”, pe care o avea la Prima TV îi aparține lui Selly. Acesta a declarat pentru paginademedia.ro că nu se mai regăsea în acel format. Prima TV a difuzat 13 ediții ”Selly Show” în cele patru luni de colaborare.

”A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online”, a declarat Selly pentru paginademedia.ro.

Cine este Selly

Numele său real este Andrei Șelaru și s-a născut în Craiova, unde a locuit până a terminat liceul. Selly a început să filmeze vlogguri în anul 2012, chiar în camera lui, iar astăzi este cel mai cunoscut vlogger din România. Vloggerul român are 2,69 de milioane de urmăritori pe contul lui de YouTube.

Selly a aflat de platforma Youtube pe când avea 7-8 ani, de la profesoara sa de limba engleză. Primul său clip a fost încărcat în data de 21 decembrie 2012. Din 2012, până în prezent, Selly a încărcat peste 350 de clipuri pe contul său official de Youtube, cu ajutorul cărora a adunat peste 240 de milioane de vizualizări.

„Povestea cu internetul a început de când m-am născut. Când eram mic, îmi petreceam majoritatea timpului pe internet, unde am descoperit foarte multe lucruri. Atunci am realizat că de pe internet poți învăța o mulțime de lucruri interesante. Abia apoi am descoperit Youtube-ul și vloggerii. Mi-am zis că trebuie să fac și eu acest lucru, să devin vlogger. Eu m-am apucat de vlogging la 11 ani, deși, înițial, am zis că vârsta va fi un impediment, deoarece nimeni nu mă va lua în serios. Dar a fost chiar invers, vârsta a fost cel mai mare avantaj al meu”, a spus Selly la o emisiune de televiziune.

citește și...