Oana Zăvoranu dă de pământ și cu Selly! Bruneta, replici dure la adresa vloggerului: ‘I-aș da numai șuturi’

16.11.2020, 21:44
Oana Zăvoranu dă de pământ și cu Selly! Bruneta, replici dure la adresa vloggerului: 'I-aș da numai șuturi'
Oana Zăvoranu dă de pământ și cu Selly! Bruneta, replici dure la adresa vloggerului: 'I-aș da numai șuturi'

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu este într-un continu război cu vedetele din România! Se pare că războiul este doar din partea ei, căci până acum nu i-a răspuns nimeni la jignirile aduse în mediul online.

Până acum, Oana Zăvoranu a aruncat cu noroi în diverse persoane publice, printre care Oana Roman, Anda Adam, Ramona Gabor sau Adelina Pestrițu. Bruneta pare decisă să îi distrugă pe influencerii români, iar pe lista ei a ajuns și Selly.

Bruneta a dat de pământ cu vloggerul din Craiova, pe numele său adevărat Andrei Șelaru. Actrița nu s-a sfiit să spună ce crede despre Selly, pe pagina ei de Instagram.

Oana Zăvoranu, foc și pară pe Selly

‘Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?’, a spus Oana Zăvoranu despre celebrul vlogger.

Prima care a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu a fost Oana Roman. Bruneta a jignit-o fără milă pe vedetă, prin intermediul rețelelor de socializare.

Actrița a vorbit în termeni duri despre kilogramele în plus ale Oanei Roman și nu a ezitat să o compare pe aceasta cu un personaj din desene animate, purcelușa ‘Peppa’.

A făcut glume pe seama kilogramelor în plus ale Oanei Roman

De asemenea, Oana Zăvoranu a criticat și relația Oanei Roman cu tatăl ei, Petre Roman, spunând că nici măcar părintele său nu a vrut-o și a plecat de lângă ea.

A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare. Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. 

Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aibe de-a face cu ea ? O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig ?! Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc ??

Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o.

In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost’, a scris Zăvoranca pe Facebook.

 

citește și...