Giulia Anghelescu, despre emisiunea în care apare la Prima TV. ”Îmi pusesem în gând să revin în televiziune”

19.03.2021, 15:04
Giulia Anghelescu, despre emisiunea în care apare la Prima TV. ”Îmi pusesem în gând să revin în televiziune”

Cântăreața Giulia Anghelescu a vorbit despre emisiunea în care apare la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a afirmat că planificase de anul trecut să revină pe micile ecrane.

Giulia Anghelescu, în vârstă de 36 de ani, are un nou proiect de televiziune, la Prima TV. Emisiunea în care ac easta apare se numește ”Hai cu fetele”. Artista a afirmat că își dorea să revină pe micile ecrane, mai ales că nu a mai prezentat o emisiune încă din prima parte a anilor 2000. ”Sinceră să fiu îmi pusesem în gând să revin în televiziune încă de anul trecut și mă bucur că proiectul „Hai cu fetele” a apărut exact la momentul potrivit. Nu am fost deloc greu de convins mai ales că e un proiect care mi se pare foarte cool și unic având în vedere că nu mai e altă emisiune prezentată de patru femei”, a declarat Giulia Anghelescu pentru tvmania.ro.

Cântăreața a explicat și cum a reacționat familia sa în momentul în care a aflat că acesta va prezenta o emisiune. ”Toată lumea este foarte entuziasmată și îmi este alături. Cumva lor li se pare firească întoarcerea mea în televiziune. Cred că ei s-au gândit înaintea mea că ar fi bine să revin. Copiii sunt foarte încântați și mă urmăresc în fiecare zi, doar că uneori nu înțeleg de ce nu îi salut. ? Copiii rămân cu părinții mei atunci când eu sunt la emisiune și mă bucur tare mult că îi am alături și că mă ajută atât de mult”, a mai spus ea.

Giulia Anghelescu e căsătorită și are doi copii

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a anului trecut opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

 

citește și...