FOTO EXCLUSIV. Selly a dat autografe în plină stradă. Celebrul vlogger nu a trecut neobservat de fani

02.12.2020, 16:36
FOTO EXCLUSIV. Selly a dat autografe în plină stradă. Celebrul vlogger nu a trecut neobservat de fani
Selly a dat autografe în plină stradă. Celebrul vlogger nu a trecut neobservat de fani

Selly, pe numele său adevărat Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai faimoși vloggeri români. Tânărul de 19 ani este destul de cunoscut, așa că nu poate trece neobservat. 

Selly a fost filmat de paparazzi TACATACA într-o ipostază în care nu îl vedem prea des! Vloggerul nu a putut refuza un bărbat care l-a abordat pentru un autograf, fix în timp ce se dădea jos din mașina personală.

Relaxat și cu masca de protecție pe față, Selly i-a dat un autograf omului, spre mulțumirea acestuia. Că deh, așa e când ești vedetă, te mai și ‘supui’ cerințelor fanilor.

Selly nu scapă de fani oriunde ar merge

După ce bărbatul a plecat de lângă el, Selly a mai stat la taclale cu prietenii săi și nu s-a dezlipit o clipă de bolidul de lux pe care și l-a făcut cadou cu ceva timp în urmă.

Tânărul poate să-și permită orice și să-și satisfacă toate plăcerile, iar acest lucru se poate vedea în imaginile de mai sus. Selly și-a cumpărat singur mașina cu care se plimbă pe străzile din București.

În plus, tânărul părea atât de încântat de mașina lui, dat fiind faptul că a fost unul dintre cele mai visuri ale sale. Vloggerul i-a dat târcoale minute în șir bolidului scump, fiind extrem de atent să nu aibă nici cea mai mică zgârietură.

Nici vestimentația lui Selly nu putea trece neremarcată! Pentru că are bani de îi întoarce cu lopata, adolescentul își permite să poarte haine de firmă, dintre cele mai extravagante și scumpe.

Așa se face că la o simplă plimbare prin Capitală, Selly a purtat o geacă de piele Balmain, care poate depăși prețul de 2.000 de euro. Nici masca de protecție nu era una oarecare, însă a renunțat la ea destul de rapid.

Are propria emisiune

Începând cu 1 Decembrie, Selly va prezenta, pe canalul sau de YouTube, unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, “Selly Show”. Emisiunea va fi transmisă dintr-un platou special.

“Va fi cel mai tare show de divertisment din Romania, live pe canalul meu de Youtube, ceva ce nu a mai fost vazut nici pe TV, nici in online. Vom avea cele mai grele subiecte si cele mai amuzante provocari, vom invita cei mai mari oameni din Romania si ii vom pune in situatii in care nu au mai fost vazuti”, a spus Selly.

citește și...