Secretele de frumusețe ale Elenei Gheorghe. ”Cred că asta este rețeta clasică, care te face să te simți bine”

29.09.2022, 16:49
Secretele de frumusețe ale Elenei Gheorghe. ”Cred că asta este rețeta clasică, care te face să te simți bine”
Secretele de frumusețe ale Elenei Gheorghe

Cântăreasța Elena Gheorghe, în vârstă de 37 de ani, arată foarte bine și afișează un look de invidiat. Artista a dezvăluit câteva dintre secretele sale de frumusețe și a explicat ce anume face pentru a se menține în formă și a arăta cât mai bine. ”Cred că asta este rețeta clasică, care te face să te simți bine”, a declarat aceasta.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase apariții de pe scena artistică din România.

Vedeta arată foarte bine și afișează un look de invidiat. Cântăreața a explicat, pentru impact.ro, ce anume face pentru a arăta cât mai bine și a fi într=o formă fizică foarte bună.

Secretele de frumusețe ale Elenei Gheorghe. ”Merg pe la sală, încerc să mănânc cât mai sănătos și iubesc”

”Nici nu știu dacă am niște secrete, doar mă hidratez, merg pe la sală, încerc să mănânc cât mai sănătos și iubesc. Cred că asta este rețeta clasică, care te face să te simți bine”, a mărturisit Elena Gheorghe.


Vedeta a vorbit și despre regimul alimentar pe care l-a adoptat: ”Mai multe am scos (n.r. alimente). În primul rând carnea, nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit… În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar”.

Elena Gheorghe e căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său.  Elena Gheorghe este fiica interpretei de muzică populară Marioara Man Gheorghe. Elena Gheorghe are doi frați, o soră – Ana, și un frate – Costin
citește și...