Cadoul primit de mama Elenei Gheorghe. ”Nu mai fusesem niciodată într-un cabinet al vreunui astfel de specialist”

02.06.2020, 15:39
Cadoul primit de mama Elenei Gheorghe.  ”Nu mai fusesem niciodată într-un cabinet al vreunui astfel de specialist”
Cadoul primit de mama Elenei Gheorghe. ”Nu mai fusesem niciodată într-un cabinet al vreunul astfel de specialist”

Interpreta de muzică populară Marioara Man Gheorghe, mama cunoscutei soliste Elena Gheorghe, a avut parte de o surpriză de ziua ei de naștere, pe 22 mai.

Marioara Man Gheorghe a primit cadou de la fiica sa cea mică, Ana Pîrvulescu, o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face un tratament special pentru păr.

”Ani mi-a făcut cadou, de ziua mea, această vizită la medicul estetician. Deși am fost reticentă inițial, că nu mai fusesem niciodată într-un cabinet al vreunui astfel de specialist, mai apoi, când mi-a explicat ce tratament îmi va face – PRP pentru scalp-… am acceptat. Eu am părul natural, lung și nevopsit. Și, din cauza faptului că folosesc des produse de styling pentru păr, și mă spăl des pe cap, părul s-a mai rărit, a început să mai cadă.

Când am auzit de terapia PRP că ajută la creșterea părului, stopează căderea lui, și mai ales că injecțiile pe care mi le face sunt din propria plasmă, îmbogățită cu un cocktail special pentru păr ca să sporească și mai mult efectul plasmei, nici n-am mai stat pe gânduri. Am fost și mi-am făcut prima ședință de tratament, urmează să o repet peste câteva săptămâni”, a declarat mama Elenei Gheorghe pentru revista Viva.

Terapia PRP (Platelet Reach Plasma) este terapia cu plasmă îmbogățită cu trombocite obținută din recoltarea sângelui propriu. Tratează problemele de scalp ce cauzează căderea părului, întinerește și regenerează țesuturile în profunzime.

Ce spune Marioara Man Gheorghe despre copiii săi

Cântăreața de muzică populară are două fete, Elena și Ana, și un băiat, Costin.

”Pe toţi îi iubesc mult, cu toată inima. Mi-am dorit mult să fiu mamă, Dumnezeu m-a binecuvântat să îmi împlinesc visul şi viaţa. Am trei copii, mai frumoşi, mai buni şi mai vrednici decât aş fi putut visa. Aşadar, îi iubesc la fel, dar când vine vorba de fiecare dintre ei, trebuie să îi iau… diferit; să îi ascult altfel, să îi ajut cu altfel de căi şi sfaturi.

Sunt fraţi, dar sunt foarte diferiţi, şi fetele între ele, şi băiatul de fete. Au valori comune, au primit aceeaşi educaţie de acasă, dar personalităţile lor sunt diferite. Pe Costin l-am crescut să fie puternic, tandru, bun.

Pe fete, le-am învăţat să ştie să asculte, să protejeze, să fie bune şi să îşi cultive blândeţea. Plus, bineînţeles, am altă complicitate cu ele când vine vorba de modă, machiaj, eleganţă şi feminitate. Dar pe toţi i-am învăţat să fie uniţi, unul pentru celălalt, curajoşi, curaţi, cu dragoste pentru bun şi bine şi pasiune pentru lucrul vrednic făcut”, declara Marioara Man Gheorghe într-un interviu pentru okmagazine.ro.

citește și...