Schimbări de look pentru Andreea Mantea. A cerut părerea fanilor

25.08.2021, 13:13
Schimbări de look pentru Andreea Mantea. A cerut părerea fanilor
Schimbări de look pentru Andreea Mantea. A cerut părerea fanilor

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Focoasa brunetă a postat, pe contul său de socializare, trei fotografii în care apare cu trei look-uri diferite. Vedeta TV i-a întrebat pe admiratorii săi care look consideră ei c ă i se potrivește cel mai bine.

În cele trei fotografii publicate în mediul online, Andreea Mantea apare cu părul blond, dar și tunsă scurt, bob. Prezentatoarea de televiziune nu și-a schimbat radical look-ul, ci doar a purtat niște peruci.

”Si totusi… Care imi vine mai bine? 1?, 2?, Sau 3?. Mi-ar sta bine blonda? Sau tunsa bob?”, i-a întrebat vedeta pe internauți.


Schimbări de look pentru Andreea Mantea. Ce părere au avut admiratorii ei

 

 

Imediat ce au văzut fotografiile postate de Andreea Mantea cu diverse peruci, internauții și-au dat cu părerea.

”Brunetă cum ești acum, ești cea mai faină”, ”1”, ”Tunsă bob, șaten închis”, ”1 clar”, ”1 te arată mai puștoaică”, ”1 e mai frumos”, ”Unu clar! Și ar trebui sa iei inițiativă sa schimbi negrul! Te asprește la trăsături, gata vremea lui”, ”Blondă”, ”Niciuna una dintre cele 3, iti sta foarte bine cum ai parul tau!”, ”Prima”, i-au spus Andreei Mantea cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

citește și...